Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jel' još nekome osim meni zanimljiv broj strane ove teme na kojoj se trenutačno nalazimo?
sad kad si spomenula, nešto ima interesantno... :)
Lep broj. :)
Au šta reče... Znači ti nikako ne bi volela da budeš moderator da ne bi imala posla sa "bagrom"?
A jes lud ovaj Ibra, jebo ga ćaćin ćaća...
Свака друга-трећа нова дефиниција на коју налетим је редефинисан појам. Због тога сам највише престао да оцењујем и читам. Интересује ме јесам ли једини који је ово приметио? Питање је првенствено упућено модераторима, пошто претпостављам да они највише читају.
Nisam moderator, al mogu da pogeldam
E treba mi zvuk gusli posto pravim neku prezentaciju o Njegosu. Treba da bude bez glasa, posto bi se guslarov glas preklapao sa mojim dok pricam. Trazim sad po jutjubu, ali ne mogu da nadjem, pa ako imate/znate kako da nadjem, bio bih vam zahvalan..
Pa odsiječeš uvodne dijelove par pjesama i sklopiš sebi u cjelinu.
Uradćuti ja to za 15€.
jea..nou...neam ja te novce, a i treba mi za sutra ujutru...ako hoces, mogu da te izlajkujem?
Aj na pevet.
kako se ovde citira neki post?ne vidim neku opciju.ili barem meni nije vidljiva.
цитат текст татиц
цитат и татиц великим словима. Онда испадне овако
citat pa tekst pa tatic
s tim sto ovo citat/tatic ide velikim slovima
aha,hvala obma :)
Ili 'vako
http://i50.tinypic.com/2mxpjlg.jpg
jes ti ruzna boja, jebotebog
Одвратна.
Nesto danas citam a i odavno mi na pamet palo da pitam, cak sam i pricao sa ljudima o tome ali nisam nasao zadovoljavajuci odgovor. Zasto medju svestenicima (i nasim i katolickim) ima veliki procenat pedofila i homoseksualaca? Dosta je veci procenatu odnosu na druga zanimanja.