Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ko je gazda na Tarzaniji?
Džejn.
to u početku možda, dok bilo trendi i in, sad v erujem da ne primaju više od 500, viš da se burzum vratio.
Ovde samo moderatori imaju toliko... :-/
dal trolujete il su stvarno toliki novci u pitanju? Ako je to stvarno, onda se vise isplati da pises po tarzaniji nego da napises roman..
Pa dobro, kapne nešto i za krunu, ali sve u zavisnosti od toga koliko klikćeš na reklame...
Ne bih da vam rušim sneške...ali 1500€ mesečno nema ni Kaizen od ovoga.
Dakle, podelite tu cifru sa brojem za koliko puta je manje posećena Tarzanija od Vukajlije i dobićete ukupnu zaradu tog sajta.
Volim vas što mislite da ovo naše lupetanje ovde neke velike pare vredi! :-D
e, vala, morao si da nam pokvariš zabavu. a ja taman mislio da dam otkaz i posvetim se pisanju u potpunosti :)
a koliko se moderatorima ovde isplati? ajde, hvalite se malo :)
DBSK, prodam ti nalog za 3000€, šuška se da će biti moderatorski od 2014. Prosta računica.
OVOLIKO!!!
:odmerava podlakticu:
:-))
ovde moderatori imaju dosta manje nego autori na tarzaniji, i to dosta manje...ali zato ovi imaju ovde beneficirani radni staž dok su oni tamo neprijavljeni
Jeste, zbog opasnosti na radu... Ovde imamo i pojam Trošarine.
Крвав је то леба. Нема социјално, нема топли оброк. Јел тако Курде? :)
значи све вам каизен уплаћује? пензионо? соционо? здравствено? порез за шумарину? пдв? еколошки додатак? плата на време?...
Ja sam zadovoljan sa kintom za medalju. Moram malo da se potrudim u narednom periodu, čuo sam da se za orden dobijaju baš dobre pare.
I jopet...
Ko je gazda na Tarzaniji?
Ox valjda.
Pa pošalji im pismo u rubriku "Pitanja čitalaca".