Разноразно питање

1. Е, ја се тако навикнем на неку рекламу, касније кад нестане буде ми необично. :Д

2. Ja sam gledao film, oni čarobnjaci se međusobno guraju magijom koja izlazi iz štapova.

3. I jednom je Gandalf upalio svjetlo na štapu kad su išli nizbrdo.

4. Pa ni u knjizi se baš ne spominje tačno šta rade.

5. "One Ring to rule them all, One Ring to find them,
    One Ring to bring them all and in the darkness bind them"

Sauron je uz pomoć prstena mogao da kontroliše sve druge prstenove (najvažniji ljudi svih ostalih rasa su imali prstenove, kojima je ovaj "Jedinstveni" upravljao). Dakle ključno je da njime dobijaš ogromnu vojsku na svojoj strani. Druge, manje važne funkcije su da te čini nevidljivim i zaustavlja starenje.

6. Koja kurčina od čarobnjaka. Što Saruman nije prizvo neku mađiju da plamenjača zarazi one entove?
    I ima ono kad Frodo nestane nekad. I to je bila magija.

7. pa kad je valjda boromir hteo da jebe froda u guzu, ovom malom se to nije svidelo i stavio je prsten da nestane da ga ne bi pojebo, a ovaj baš bio navalio...bilo na tv-u

8. koliko se kaizenu isplati ovaj sajt?

9. Sauron je uz pomoć prstena mogao da kontroliše sve druge prstenove (najvažniji ljudi svih ostalih rasa su imali prstenove, kojima je ovaj "Jedinstveni" upravljao). Dakle ključno je da njime dobijaš ogromnu vojsku na svojoj strani. Druge, manje važne funkcije su da te čini nevidljivim i zaustavlja starenje.

To sam i ja konto, al je i dalje kurčina od magije. Jel bio Saruman živ u ta vremena? Jel bio Sauron mudo nad mudima tad? Što mu Saruman nije tad prišo da mu štanca armiju iz ničega? Jel i to magija ili genetski inženjering? Zar Sauron nije mogo sam to da radi?

10. Pa jeste kurčina, realno. U Morrowindu imam prsten kojim letim, dok mi konstantno puni helt i staminu, a usput sprži strujom sve što me dotakne, lolo.

11. koliko se kaizenu isplati ovaj sajt?

Mnogo, hiljade i hiljade evra.

12. toliko li plaćaju ovo samsunzi za reklamu?

13. Jebemu mater kad bi Hari Poter samo sa položenim prvim semestrom bio korisniji od Gandalfa.

14. Plaćaju po 10 hiljada i više evra za par nedelja ili mesec dana.

15. KAIZENE, SA TIM PARAMA MOŽEŠ DA IZLIJEČIŠ KURAC!

16. Jebemu mater kad bi Hari Poter samo sa položenim prvim semestrom bio korisniji od Gandalfa.

tru, tru.

17. hvala na informaciji...
    a koliko se onda isplati oxu tarzanija? isto? manje? više?

18. na tarzaniji svaki autor ima oko 1000-1500 eura mesečno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.