Разноразно питање

1. a zato po zakonu moram zimi da nosim vreću pijeska pozadi... pitao sam se zašto je to tako.

2. Никако немој онај фазон кад улазиш у кривину-раскрсницу да успораваш, а од пола да дајеш гас да извуче, разлупаћеш се само тако, у најбољем случају пролазиш са окретањем.
    Ако ћеш намерно да дрифтујеш или га обрћеш, ручна ти и не треба, боле те курци, имаш задњи погон. Лепо намоташ, опичиш по гасу и он сам све ради. :)

3. Da li biste pre uzeli novi tablet ili novi laptop?

ako imam laptop uzeo bih tablet. ako nemam laptop uzeo bih laptop. tako nekako. znači, laptop.

4. Е то ме и смара... Знам за то кад је мокро и кад је снег, само не знам колико ће ми требати да се навикнем. Волим да увек знам шта ауто све може у случају да затреба.

Никако немој онај фазон кад улазиш у кривину-раскрсницу да успораваш, а од пола да дајеш гас да извуче, разлупаћеш се само тако, у најбољем случају пролазиш са окретањем.

Мхм... Занимљиво, то ми не би пало на памет, а то стално радим.

5. a nije to ništa strašno, navikneš se. nije sad da je bez kontrole samo neke navike, kao ova što je pominje vjeverica, mogu samo po suvom sa dobrim gumama. u početku lagano, volan ruka ruci i te priče, brzo se navikneš.

6. Хвала на саветима. Ако успем да скупим кинту за ту змијурину до пролећа, видећете ме на теми морам неком да се похвалим. хД

7. Napušim ti se ja kurca, znaš! :D
    Vrh je, samo ne znam zašto se meni sviđa isti auto, sa istom oznakom, samo prethodna generacija. Onaj sa "kockastim" gepekom.
    ЕДИТ: Баш овај и баш у овој боји. :)
    http://www.dtmpower.net/forum/attachments/bmw-parts-sale/17485d1035384361-fs-1998-bmw-318-318one.jpg

8. Брајко, то је бмв, свака генерација ми се свиђа. хД
    Много ствари треба да се поклопи да би ово пазарио, ал АЈ ВОНТ ТУ БИЛИВ!

9. samo ti je razlika u proklizavanju, auto sa prednjom vučom kliže naprijed a ovo sa zadnjom nazad kliže, s tim što ovo sa zadnjom vučom te okrene za sekund a sa prednjom ideš naprijed, ne moš skrenuti :)

10. Па то Ремац, јер предње точкове можеш да окрећеш а задње јок и онда ако задњи проклизавају смањена је управљивост. Само треба се на то навићи у пракси. х)

11. kod zadnje vuče imaš tu neku granicu kada možeš da ga ispraviš, popuštanjem gasa i korigovanjem volana, meni je gore kad mi prednji točkovi proklizavaju pa ne mogu da skrenem :)

12. е е, заборавио сам како у брејкинг беду волт и скајлер оправдају паре оне 800 иљада долара којима купују перионицу?? шта кажу окле им паре?

13. Mojne bez potrebe da kupujete automobile sa zadnjom vučom, to jest benve, jes da su prekaljeni i da ih obožavam, al imaćete muke kad zaveje sneg puteve, pošto su naši putari poznati po ažurnosti i tim forama. bez lanca na vučnim točkovima ste naebali.

14. Ja moj X6 uključim sva četiri točka i ćeraj. OPA!!

15. Ma šta tripujete dedžga bre, ko da vozi saonicu sa kerovima a ne auto, i to benvea, rođaci!
    Ja vozim na zadnjoj vuči već godinama pa ništa. Jes da u moju vitaru zimi mora ići 300 kila pijeska jer je neviđeno lagana nazad al' i ne bi moralo da imam rapu za krštene mišlenke već se vozim na crknutom bridžstonu.

Čim ga kupiš otiđi na stazu i poćeraj malo brže u krivinu, nauči kako da se izvučeš ako ti prokliza.

A i ljepše je kad kliže sa zadnjom, treba malo umijeća al' nauči se sve. Najljepši je drift po ledu kad imaš zadnju vuču, naučiš kako ga upraviti i kontrolisati gas da on ide gdje ti oćeš a ne gdje on goni... Ih, evo sav sam se naježio!

A i zadnjak će te prije poćerati na zaleđeno brdo no onaj sa prednjom. A to je od presudne važnosti ako ćeraš po brdskim terenima ko ja.

16. Koliko biste maksimalno bili spremni platiti za sat vremena interneta, da se internet kao nekad, plaća po satima?

Da je sat vremena 20 dinara, koliko biste sati kupili mjesečno?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.