Разноразно питање

1. Pa u pravu si kosmo. Sve tripujem da je GMO. Eno, praziluk koji se prodaje je džinovski. Oko da ti iskopa.

2. како се телефон пребацује са андроида 2.3 на четворку? Не треба ми сада, само ме занима.

3. ništa to ne valja...uzmi, sestro, kis'o kupus, barenu papriku, kisele krastavce da jedeš....sve ostalo je rizik dok ne nikne u normalnoj bašti, u proleće...

4. idi na zelenu pijacu i gde vidiš praziluk da je još prljav od zemlje tu kupi - taj je bio zarovljen, domaći, sve drugo je holivudski efekat...

5. slušaj brucea, on zna...

6. ne mora da znači, Bruce. kada sam ja radio na pijaci prali smo svo povrće iako je bilo iz naše bašte. niđe zemlje a 100% prirodno.

7. pa kad kod vas traže okrunjeno, mi navikli na blatnjavo :)

8. ima li neko da prodaje ljuti ajvar. Al da bude ljut,nemojte mi ono nesto kao "pikantno" za pickice. Znaci da uzdisem dok jedem. I da bude mleven bar 2x, necu bre parmake da zvacem,ocu da mazem na leba umesto margarina..

9. tebi treba trljenica, traži dole po Aleksinac i Sokobanju...

10. i ja bih ovaj ajvar, čeznem za njim

11. :Vadi neotvorenu teglu domaceg ljutog ajvara iz spajza i komad slannnice i odlazi na stvaranje naslaga za zimu:

12. ma dala mi tasta jednu teglu, spicio sam za 2 dana.. A necu da joj trazim jos, pa da mi je jos 3x tasta.. a dobar cerku joj jebem...

13. Ko mi je obrisao Koprivu... sio na nju golom guzicom dabogda!

14. Зашто је опет закључана тема о извођачима које не волимо?

15. Gazimudo
    ima li neko da prodaje ljuti ajvar. Al da bude ljut,nemojte mi ono nesto kao "pikantno" za pickice. Znaci da uzdisem dok jedem. I da bude mleven bar 2x, necu bre parmake da zvacem,ocu da mazem na leba umesto margarina..

Što ne kupiš makedonsku ljutenicu, da ne kenjaš ko gospodin 15 dana?

16. Što ne kupiš makedonsku ljutenicu, da ne kenjaš ko gospodin 15 dana?

Амин, најјача ствар на свету која постоји.

17. slažem se, ako je to ono što sam ja čuo da se zove ljutika

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.