Разноразно питање

1. mogu ђерам и ђон, ђубре и ђозлуке сам предложио и не свиђа се жени. шта је ђале?

2. reko ja ženi ĐOVAK a ona pita šta je to? zamisli.
    Rale, moramo da nalijepimo slike u domaću svesku.

3. Samo neka napiše Đoković. To je moderno i IN.

4. Ovo moje nisu predmeti a lololo.

5. Rale, moramo da nalijepimo slike u domaću svesku.

Ne vidim problem. :D

6. može đuveč, đon, đevrek, đeram i đak ćemo ubačit. fala, kolege, prebrodismo zajedno ovu stvaralačku blokadu :)

7. Šta tačno znači kada Bred Pit u Borilačkom klubu kaže ljudima:"You're the all singing, all dancing crap of the world."?

8. oko vrata DJINDJUVE od zlataaaaa

9. može ĐINĐUVE, odlično. I ĐULE. sad ne mogu da se odlučim.

10. a đak je predmet? o.O

11. Šta tačno znači kada Bred Pit u Borilačkom klubu kaže ljudima:"You're the all singing, all dancing crap of the world."?

Ako uzmes u obizr ono sto prica pre toga, vezano je za anti-materijalziam.

12. ma slika nečega na Đ, loše sam se odrazio.

13. može ĐINĐUVE, odlično. I ĐULE. sad ne mogu da se odlučim.

Stavi više bre, prokurči se lolol.

14. Ova zelena salata koja je počela da se prodaje i u malim marketima, ništa ne valja. Napravim istu količinu salate kao i obično a ona spljasne i nema je za dva-tri zalogaja za razliku od sezonske od koje se baš najedem.
    Zbog čega je to tako?

15. jebemliga, i meni tako juče...znaš kako, ne jedu se neke stvari kad im vreme nije, sad se jede turšija....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.