Разноразно питање

1. mogu ђерам и ђон, ђубре и ђозлуке сам предложио и не свиђа се жени. шта је ђале?

2. reko ja ženi ĐOVAK a ona pita šta je to? zamisli.
    Rale, moramo da nalijepimo slike u domaću svesku.

3. Samo neka napiše Đoković. To je moderno i IN.

4. Ovo moje nisu predmeti a lololo.

5. Rale, moramo da nalijepimo slike u domaću svesku.

Ne vidim problem. :D

6. može đuveč, đon, đevrek, đeram i đak ćemo ubačit. fala, kolege, prebrodismo zajedno ovu stvaralačku blokadu :)

7. Šta tačno znači kada Bred Pit u Borilačkom klubu kaže ljudima:"You're the all singing, all dancing crap of the world."?

8. oko vrata DJINDJUVE od zlataaaaa

9. može ĐINĐUVE, odlično. I ĐULE. sad ne mogu da se odlučim.

10. a đak je predmet? o.O

11. Šta tačno znači kada Bred Pit u Borilačkom klubu kaže ljudima:"You're the all singing, all dancing crap of the world."?

Ako uzmes u obizr ono sto prica pre toga, vezano je za anti-materijalziam.

12. ma slika nečega na Đ, loše sam se odrazio.

13. može ĐINĐUVE, odlično. I ĐULE. sad ne mogu da se odlučim.

Stavi više bre, prokurči se lolol.

14. Ova zelena salata koja je počela da se prodaje i u malim marketima, ništa ne valja. Napravim istu količinu salate kao i obično a ona spljasne i nema je za dva-tri zalogaja za razliku od sezonske od koje se baš najedem.
    Zbog čega je to tako?

15. jebemliga, i meni tako juče...znaš kako, ne jedu se neke stvari kad im vreme nije, sad se jede turšija....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.