Разноразно питање

1. Daj grifine pomaži šta me cimaš, vrh fora je u pitanju.

2. može li ona pjesma od Džonija Keša?

3. Jok. Mislim, mere pjesma, ali ne vredi, opet kurac.
    http://www.youtube.com/watch?v=KHF9itPLUo4

4. Paninaro, ta dio teksta iz te pjesme Džonija Keša i slika koja mi treba i eto ti fora. :)

5. moram da podijelim sa tobom da sam guglao da ti nađem tu sliku što ti treba ali gugle samo džonija keša izbača :)

6. Ovako ljudi.
    Odbojkaski klub u kojem igram je u gadnim govnima.
    Preti nam gasenje, a super smo krenuli.
    Izgubili smo pare sto nam opstina daje, izgubili smo podrsku opstine.
    Igramo medjuregionalno takmicenje, region Kraljeva. 2. smo trenutno i imamo velike sanse za ulazak u 2. ligu.
    Pitanje je
    Ima li neko neku firmu ili bilo sta, koja bi htela da sponzorise odbojkaski klub nek se javi :)

7. da što valjate firme bi se pobile koja će da vas sponzoriše.

8. Paninaro, nisam ni mislio tako.
    Ali pitam za svaki slucaj.

9. ma šalim se. ali mislim da na Vukajliji nema puno privatnika. pošalji pvt kaizenu?

10. Pa sta znam, vidim da svi oce neke firmice da otvore, a i da ima nekih privatnika.
    Ma ne znam, ne verujem za Kaizena.

11. Ко је закључо тему; Šta biste radili kad biste došli do velikog novca?

12. Evo da kažem ovde, kad ne mogu tamo: "Ja bih Marijanu Mićić odvalio, ali se ona kurva udala za buržuja pa se ne jebe za kintu."

13. E da i mislim da su ili Brus ili urrad, oni su bili aktivni tad.

14. Treba i Kayu jebati!

15. Ма није нико вероватно, оставили би што су закључали, него онај баг.
    Него, ја сам се питао и како те велике звезде набаве фрајера, кад рецимо са Џеј Ло сад што је било, никад нико не може да јој приђе?

16. Uuu Kaja da da. Imam osećaj da sam zaboravio neku ravu sa naše estradne scene.

17. Ja bih platio nekoga da umjesto mene jebe dobre pičke a ja da gledam.

18. A to je bre, ja sam postovao u isto vreme ko Pezos.

19. Ниси ти манутдоњн, стоји катанац, а кад постујете у истом тренутку нема катанца.

20. Пошто сте натерали модове да закључају тему због вашег спема, овде ћу постовати што сам искуцо одма после закључавања

Прво бих нашао најбољу маркетиншку агенцију и рекао да ступе у контакт са агентом који заступа Чарлија Шина, затим да на његов рачун уплате милион долара, а да ће 5 милки бити уплаћено на Шинов рачун кад ме буде спојио са њим да можемо да попричамо. Онда бих питао шта да радим са толким новцем, тј. како да га максимално искористим, који су то најбољи приватни клубови за богате и који су им програми од сексуалних па до осталих збавно/адреналинских. Послушао бих сваки савет свог новог сенсеија и гуруа плус што бих и од осталих новоупознатих буржуја из тих клубова свашта ново чуо.

Купио вилу на палминим острвима у Дубајиу, јахту са посадом од минимум 30 метара, летео у свемир, саградио најбољу борилачку салу на свету, отплатио Звездин дуг и довео најбоље играче и тренере и циљао на освајање Лиге Шампиона.

Вукајлија Специјал: Откупио од Каизена Вукајлију и запослио га као Генералног Директора са платом од нпр. пола милке евра годишње и наравно све то у тајности. Затим бих откључао ЈЕБАЊЕ и средио све што неваља а морало је да постоји због зараде (од реклама па до ПРИЈЕДОРА Вукајлијаша, пошто сад буџет није проблем). Дошао на чет и реко ЈА ЈЕБЕМ и смејао се док ме остали прозивају да променим руку, да фејлујем итд...
    Биће још кад се сетим шта бих још радио.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.