Разноразно питање

1. ПОШТО ЗНАЧКА?
    ЈЕБЕМ ТИ РЕКЛАМЕ И СВЕ ДУКУРАЦ. ДАЈ КАЈЗЕНЕ БУД ЧОВЈЕК, УКИНИ ОВО ГОВНО. ГДЈЕ ГОД КЛИКНЕМ ОТВОРИ ТАБ СА РЕКЛАМОМ. ШУПИКУМАТЕРИНУ!

2. ЈЕБЕМ ТИ РЕКЛАМЕ И СВЕ ДУКУРАЦ. ДАЈ КАЈЗЕНЕ БУД ЧОВЈЕК, УКИНИ ОВО ГОВНО. ГДЈЕ ГОД КЛИКНЕМ ОТВОРИ ТАБ СА РЕКЛАМОМ. ШУПИКУМАТЕРИНУ!

Гоустери, адблок ?

3. Гоустери, адблок ?

Данас да сам умро не бих знао за ово. Слепи велика хвала!

4. đe se prijavljuju ovi što izbače odjednom više reakcija nego što imaju pravo? imali takva tema?

5. Пријави их разредном старјешини.

6. koji ti je taj? spemuješ li to? oćeš i tebe da prijavim?

7. Данас да сам умро не бих знао за ово. Слепи велика хвала!

Нема на шта ;)

đe se prijavljuju ovi što izbače odjednom više reakcija nego što imaju pravo? imali takva tema?

Ође ваљда?

8. Нема на шта ;)

9. Aj ako neko ima linak za skidanje PES 06 neka mi pošalje u pvt. Gej stop, cimanje stop!

10. Постоји тема на форуму око неке игрице само не могу да нађем. Углавном оно шо сам видио по трејлеру, средњи вијек, лик је ишао кроз масу и побио џелате. Тако нешто. Може помоћ

11. Ако јесте, ево тема.

12. Nesto sam gledao podforum igre i primetio sam da ima par bas dobrih tema koje nisu zazivele, bas steta a neke igre koje nemaju smisla po preko 1000 postova( favorit mi je 1 gde je svaki post fora da samo napises broj 1) no nije to tema, zanima me je li onaj Vukasin stvarno riđ pa ke otvorio temu da ga tovare ljudi ili je nasao neciju sliku pa trolovao narod?inace evo je tema
    http://vukajlija.com/forum/teme/26926-prozivanje-dzindzera?strana=1

13. Stvarno je riđ, to je on.

14. Вукашин риђи, ех кад се сјетим...

15. Fala ljudi. Sad citam temu, ubija. I otkud to prozivanje riđih, jel zbog sout parka?

16. pa sam je pomenuo na nekoj temi da je ridj i ljudi poceli da ga tovare iz sprdnje, on se nalozio i otvorio temu, jebiga, zna se da nama malo fali.

baj d vej, sto mi je obrisana defka koji si Vukasin Rajsic? lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.