Разноразно питање

1. Зна ли неки целу листу песама са рекламе на ВИЕЈЏВАН (VH1) ?

2. Jamiroquai - Cosmic Girl
    Blur - Country House
    Lenny Kravitz - Black Velveteen
    Green day - Basket Case
    Alice In Chains - would
    Rhcp - Zephyr song
    White Zombie - iggy pop
    Deftones - be qiuet and drive far away
    Ramones - i want to be sedated
    Mick jagger - God gave me everything
    There's The Black Crowes - Remedy
    I'm Not Alone - Calvin Harris

А ево ти и плејлиста са свим песмама: http://www.youtube.com/playlist?list=PL34C6E1FBCB540656

3. Ништа брашане :Д

4. У чему је фора са промењеним називом теме?

5. Каизен нашао нови начин да продаје рекламни простор. хД

6. Bruce
    u zvoncetu

Добро бре Брус, видим и ја да је фора у звонцету. Него сам погрешно поставио питање. Шта ће, који мој, звонце ту? :Д

enemyofthefreeworld
    Каизен нашао нови начин да продаје рекламни простор. хД

Много логичнији одговор од Брусовог, морам признати. лоло

7. Шта ће, који мој, звонце ту?

Isto znam kao ti, nisam ceo dan na sajtu :)

8. Znate ono, kručeva simbolika, zgrade i rakete.
    Zanima me korelacija ( JA AKADEMIŠEM) između aerodinamike i te ideje da mi kao ljudski rod sve živo nastojimo oblikovati u obliku kurca.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534154_433970689983769_1365744173_n.jpg

9. Ili pokušavamo sve živo što napravimo zamisliti kao kurac, retroaktivno? (JA INTELEKTUALNO)

10. Ko se sad od ondulatora toliko uživeo u Breaking Bad da je mor'o da menja naziv teme? Pa ako ste gledali seriju, Salamanka ne govori nego udara u zvonce. A 'de je to zvonce?

11. Zanima me korelacija ( JA AKADEMIŠEM) između aerodinamike i te ideje da mi kao ljudski rod sve živo nastojimo oblikovati u obliku kurca.

Ако ставиш дугачку батину и на врху главу (бојеву или неку другу) реално, то је курац. Међутим, курац је аеродинамичан као и свака друга кобаја. Дакле није. Разумеш? Све сам објаснио!

12. Znači neki tamo narod smislio da projetkil mora biti tog i tog oblika da bi uopšte funkcionisao, a onda je to neko povezao sa nečim u ljudskoj psihi? I onda se to uzima kao nešto ozbiljno?

E TO MENE ZANIMA!

13. Zasto mi niko nije odgovorio zasto je obrisana Valsinarbova definicija "Stari ljudi"?
    Bila je sjajna, i on je sjajan autor, realno.

14. je l i vi vukajlijaše koji pišu na ijekavici čitate glasom bobana rajovića?

15. Па не неки, нег' здрав разум и логика ти кажу да ако хоћеш да нешто лети много брзо и да се разбије на крају (дакле не мора да слети), мора да има што мањи отпор и да при том можеш да ставиш у њега и мотор и сензоре и буре барута и све.

Дакле, отпор ваздуха елиминишеш малом фронталном површином.

16. И кад их спичи ракета наш народ каже "оде све у курац". Тако да би требало то гледати од позади.
    Пенис је само изговор за курац. Цео свет је базиран на том принципу и то је сасвим разумљиво јер је цео свет неко морао направити. Волео бих да видим коментар неког духовника овде. Шта Свето писмо каже о томе? И да ли се уопште помиње таква идеја о фалусном облику настанка света? Нешто је морало направити рупу у црној рупи, а да не причам даље како је све "експлодирало". Да ли је старије јаје или кокошка, одговор би био курац од петла. Бар по световном схватању. Да не идем у дубину. А могу. хехе

17. Ja ih čitam glasom Dragana Markovića mace, a južnjake glasom one dvojice iz porodičnog blaga.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.