Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Зна ли неки целу листу песама са рекламе на ВИЕЈЏВАН (VH1) ?
Jamiroquai - Cosmic Girl
Blur - Country House
Lenny Kravitz - Black Velveteen
Green day - Basket Case
Alice In Chains - would
Rhcp - Zephyr song
White Zombie - iggy pop
Deftones - be qiuet and drive far away
Ramones - i want to be sedated
Mick jagger - God gave me everything
There's The Black Crowes - Remedy
I'm Not Alone - Calvin Harris
А ево ти и плејлиста са свим песмама: http://www.youtube.com/playlist?list=PL34C6E1FBCB540656
fala puno.
Ништа брашане :Д
У чему је фора са промењеним називом теме?
Каизен нашао нови начин да продаје рекламни простор. хД
u zvoncetu
u zvoncetu
Добро бре Брус, видим и ја да је фора у звонцету. Него сам погрешно поставио питање. Шта ће, који мој, звонце ту? :Д
Каизен нашао нови начин да продаје рекламни простор. хД
Много логичнији одговор од Брусовог, морам признати. лоло
Isto znam kao ti, nisam ceo dan na sajtu :)
Znate ono, kručeva simbolika, zgrade i rakete.
Zanima me korelacija ( JA AKADEMIŠEM) između aerodinamike i te ideje da mi kao ljudski rod sve živo nastojimo oblikovati u obliku kurca.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534154_433970689983769_1365744173_n.jpg
Ili pokušavamo sve živo što napravimo zamisliti kao kurac, retroaktivno? (JA INTELEKTUALNO)
Ko se sad od ondulatora toliko uživeo u Breaking Bad da je mor'o da menja naziv teme? Pa ako ste gledali seriju, Salamanka ne govori nego udara u zvonce. A 'de je to zvonce?
http://breakingbad.wikia.com/wiki/Hector_Salamanca
Ако ставиш дугачку батину и на врху главу (бојеву или неку другу) реално, то је курац. Међутим, курац је аеродинамичан као и свака друга кобаја. Дакле није. Разумеш? Све сам објаснио!
Znači neki tamo narod smislio da projetkil mora biti tog i tog oblika da bi uopšte funkcionisao, a onda je to neko povezao sa nečim u ljudskoj psihi? I onda se to uzima kao nešto ozbiljno?
E TO MENE ZANIMA!
Zasto mi niko nije odgovorio zasto je obrisana Valsinarbova definicija "Stari ljudi"?
Bila je sjajna, i on je sjajan autor, realno.
je l i vi vukajlijaše koji pišu na ijekavici čitate glasom bobana rajovića?
Па не неки, нег' здрав разум и логика ти кажу да ако хоћеш да нешто лети много брзо и да се разбије на крају (дакле не мора да слети), мора да има што мањи отпор и да при том можеш да ставиш у њега и мотор и сензоре и буре барута и све.
Дакле, отпор ваздуха елиминишеш малом фронталном површином.
И кад их спичи ракета наш народ каже "оде све у курац". Тако да би требало то гледати од позади.
Пенис је само изговор за курац. Цео свет је базиран на том принципу и то је сасвим разумљиво јер је цео свет неко морао направити. Волео бих да видим коментар неког духовника овде. Шта Свето писмо каже о томе? И да ли се уопште помиње таква идеја о фалусном облику настанка света? Нешто је морало направити рупу у црној рупи, а да не причам даље како је све "експлодирало". Да ли је старије јаје или кокошка, одговор би био курац од петла. Бар по световном схватању. Да не идем у дубину. А могу. хехе
Ja ih čitam glasom Dragana Markovića mace, a južnjake glasom one dvojice iz porodičnog blaga.