Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Гом је говно у односу на ове, поготово ВЛЦ плејер. У гому имаш лимит од 10 секунди :)
Благодат не ради сихронизацију, ал' сигурно ће прије помоћи него ГОМ плејер.
Aj leba vam vratite temi za kladzu normalan naziv. Jebote elitni odredi imaju normalan naziv teme, eto idite njih sprdajte.
Боли ме мудо, нисам ја чачк'о по називима. Кукај док се не јави виновник.
faco, jedi kurac, ja ocu pomognem, ti tako :(
Ja koristim KM plejer.
Ја користим пешес различитих, него пробај направити скок од 90 секунди у аудиo/видео сихронизацији, па јави је л' умро, почео сјецкати и да л' се звук изгубио. Ниси био прецизан да л' тај плејер користиш зато што је добар за ове ствари, или ето онако. Нећу га скидати само зато што га ти ето користиш :)
Што не пустиш филм у два плејера? На једном гледаш видео, а на другом намикариш звук и боли те курац. Тако сам ја гледао Прометеја.
Радикално, свиђа ми се :)
Са' ће да пробам.
Па фала Богу, није напредњачки. :Д
MV2 Player?
Па не знам, ти ми реци :)
KM plejer jednostavno jebe, znači izmenjao sam 15 plejera, ali jedino ovome nisam našo nikakvu manu.
Koje je godište Ruška Jakić?
hiljaduosamsto i neko
пне
Ruška Jakić je rođena pre nego što su izmišljena godišta.
Znači...nemoguće je da se ta informacija dobije na Google...
Svakako sam kucao i nema.
Isto kao kad ukucaš "mlad Jovan Krkobabić"
Pitanje za bugarocigane s one strane Drine, i za šiptarošiptare iz Crne Gore:
Jesu vam se skupila muda? Ide Čajo, jebaće vas u šupka.