Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Haha, Srbendo, kako te Kejn otpirio, po kratkom postupku.
Gaz jeri ti paprika ima dovoljno sunca preko dana?
Imaju, od kad svane , pa do 5,6 popodne.
Zalivaj i kidaj listove koji su višak.
A kako ja da znam koji su visak kad su svi zeleni i veliki osim onih malih koji su mali i svetlozeleni jer su mali
Brt koliko ja znam a mislim da znam jer sam sa sela nista se sa paprikom ne rsdi da raste pravo, nije to paradajz. Ne raste ona ne znam kolko u visinu
Pa matori ova sorta koju sam uzeo raste i do 2 metra u visinu, a cak i one domace sto sam gajio na selu znam da imaju bar pola metra, metar.
Kako da rodi jadna ako ostane ovako patuljasta i zbunasta?
Brate, kakve ti glutene sadiš?
Paprika od dva metra?
Gazimudo jel tu negde u blizini NATO bacao bombe?
Pa pola metra je neki maksimum, da...
Ako si uzeo tu od dva metra uradi isto ko i za svako povrce ili voce od dva metra-stavi pritku jbt
Moruga scorpion.
@wowbgd
zivim u Srbiji, nato je svuda u blizini bacao bombe
A stavio sam im drvce koje je 3 puta vise od njih,al one nista. I dalje se sire samo, jako malo u visinu. Treba da ih presadim ovih dana u vece saksije, videcu da li ce biti boljitka nakon toga..
Svezi ih necim, crnom kesom za smece npr.
Vezi ih, ne znam na kom razmaku jbg nisam sadio nikad ali cenim da je na nekih 40cm
I ne krati lisce, ne vidim razlog za tako necim
ma svaka je u svojoj saksiji ne guraju se :)
Brate kupi na pijaci za 30 dinara vreću.
Hahahahaha mislio sam na razmaku od 40cm u visinu looooool svaku stabljiku paprike vezujes za pritku na svakih otprilike 40cm
Macore, koji deo od "imaju samo 15ak cm" ti nije bio jasan? :D
http://media.uzkafu.rs/2012/10/Ukrasni-zbun-paprike-e1350912550840.jpg
Ovo je zasadio.
vidi burazengijo...vezi je sada na najvisu mogucu tacku gde je neces slomiti pa pomeraj vezicu(ne stezi) na gore dok ne dodje do tih nekih 40cm pa posle stavljaj sledecu i isto je tako pomeraj. Trecu ne moras bice cvrsta vec nego tek kad izdziglja tih 40. Ja znam sta pricas al ti se izgleda bas slabo snalazis? Ili si mislio da za mesec dana pitas opet sta da radis? :)
Mada bi bilo bolje da se neki seljak profesionalac javi, ja sam se ogradio odmah da nikad nisam sadio
Ili ovde svi tripuju da su krug dvojke
rasni napusti diskusiju, lupas ko maksim po diviziji.
Ma pseto, razumem ja tebe, al sad nemam potrebe da je vezujem jer se biljka vezuje kad je visoka da bi stajala uspravno. Ove moje stoje uspravno i sad , frka je sto imaju samo 15cm.
Nista meni sad to vezivanje nece pomoci u rastu, kad narastu to se podrazumeva. Nisam bilde :)
NIsta, onda mi ostaje da se nadam da ce im presadjivanje pomoci da se razgoropade.
Ovo hocu jbt
http://i81.photobucket.com/albums/j217/LuigiMauriello/canonsx186.jpg
a vidi tek ovo, ko visnja drvo jbt a ne paprika
http://www.tastebox.co.uk/image/data/blog%20images/chilli%20pepper%202.jpg
Znas kolika ti saksija za ovo treba? Paprika se zaliva popodne svaki dan i nikako po listovima i dosta sunca joj treba