Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Захваљујем Ремац.
Šta je fora sa autorom Barakuda i ''Barakudizam''? Tj. šta predstavlja taj Barakudizam?
Jedino što znam u vezi ovog autora je slika koju je postavio na onoj temi sa nekom devojkom koja je isto valjda autorka ovde
Jutros kad sam se pogledala u ogledalo, nista videla nisam. Jedno oko mi do pola zatvoreno, ili do pola otvoreno, kako god. Boli me na dodir, a malo i kad trepnem. Crveno je malo. Hoce li mi biti bolje ako stavim kamilicu na oko?
reci mu da te ne udara po licu vise
Sed, nije me niko udarao, daleko bilo :)
Ne znam sta je, verovatno neka infekcija.
Jutros kad sam se pogledala u ogledalo, nista videla nisam. Jedno oko mi do pola zatvoreno, ili do pola otvoreno, kako god. Boli me na dodir, a malo i kad trepnem. Crveno je malo. Hoce li mi biti bolje ako stavim kamilicu na oko?
То ти је коњуктивитис. Иди код доце.
Mrsko mi da se cimam zbog toga u dom zdravlja, radije bih koristila neku mast ili tako nesto, sigurno postoji.
Па ваљало би да одеш код доце. Прво, нема масти и креме, али има неколико различитих капи за очи. Друго, затвориће ти се за пар дана и друго око. И треће, запушиће ти се нос вероватно. Тако да, није то нека ситнија ствар, мени је то трајало пар недеља и нисам смео да излазим из куће. :)
Iju, preplasi me sad :)
Ako mi ne prodje sutra, eventualno prekosutra, idem kod doce :)
мени су то били први симптоми херпес зостера, после ми цела фаца била у гноју, а болело ме као да ми је неко изломио фацу мацолом
Peki, izgleda da cu te poslusati, ujutru ako ne bude bolje idem kod doktora. Moram i tetku da poslusam, isto mi kaze kao i ti :)
Može i čmičak da bude, ja se upravo lečim. Prekjuče mi bilo zatvoreno oko.
Skuvaj jaje, sačekaj da se malo oladi pa zavij u salvetu ili krpu i stavi na oko, to su mi i baba i doktorka rekle da radim, pomoglo mi je. ne može da ti škodi u svakom slučaju.
EDIT:ali svakako idi do doce, da utvrdiš šta je.
I ja mislim da je cmicak.
A cekaj, celo jaje da stavim, mislim samo ga zavijem u nesto i to je to?
Hvala :)
da. I naravno, pazi da ti kosa ne ide u oči, to je mene barem dojebalo. Sad nosim švecinu traku za kosu.
Hvala ti, sad cu da probam, valjda ce delovati :)
Откад су корњаче заштићена врста?
Питао сам данас у пет шоп, рече ми тако ова тета.
One najobičnije, il' neke fensi?
Koja je struktura silikona i od čega se sastoji? Uvijek me je bunilo to što se silikon sastoji od silicijuma,neorganskog elementa,a koristi se za ove operacije.
Od '90 i neke, vitez Koja okrenuo neke brojeve važnih likova i zaštitio rodbinu.
Водене оне, мале, хтио сам да купим и то ми каже жена.
Хахахахха подсјети ме да дјетињство, балашајзеру бре :)