Разноразно питање

1. Moderator koji je zaludan ponedeljkom uveče ne radi dovoljno dobro posao moderatora.

2. Што кад се отвори обрисан постер или реакција стоји оно "То је обрисано, али погледај ово испод, много је боље" а за дефиниције стоји предлог да се вратиш на насловну страну сајта? Зар не би било боље да се рандом дефиниције са неким добрим скором или можда чак и одабране појављују као алтернатива за обрисано говно?

zato što obrisani posteri i reakcije imaju rpu lajkova pa da ne bude skroz prazan link, ukoliko se taj neki mnogolajkovani šit obriše.
    mada, ne bi bilo zgoreg i da se i za defke preusmjerava, u pravu si.

Modovi decxko zasto brisete klasican sleng...

ne brišemo klasičan sleng, nego loše definisan, izmišljen i već definisan sleng.
    ne kleveći! :)

3. ne znam gdje ovdje piše da je ovo tema za postavljanje pitanja moderatorima... ipak, zaludna sam večeras pa ću da ti odgovorim. :)

Ок, није та тема, али нисам мислио да то значи да ћеш да игноришеш питање, али фазон ''залудна си па...ае''. Енивеј, хвала на одговору.

:)

4. Moderator koji je zaludan ponedeljkom uveče ne radi dovoljno dobro posao moderatora.

ne birini se, dube, i ti ćeš jednog dana da moderišeš :) evo remac već postavio temelje :)

5. Ок, није та тема, али нисам мислио да то значи да ћеш да игноришеш питање, али фазон ''залудна си па...ае''.

moram, da se ne naviknete, pa da danas-sutra dođe neki posterdžija da pita za svoje remek djelo i digne viku zašto mu pobogu niko ne odgovara. ili bilo ko, uostalom :)
    mora da se objasni... :)

6. ne brišemo klasičan sleng, nego loše definisan, izmišljen i već definisan sleng.
    ne kleveći! :)

evo ovako sad cu ti navesti neke primere
    Ja sam jednom definisao blajz nije jos definisan, a klasicniji sleng od njega nema a on se ne moze definisati opsirno, to se radi u par rijeci
    YeahBatch definisao ''mob'' i to je izbrisano iako nema
    glupavo mi je to...nismo svi dobri autori, nismo svi rijeciti i ne ume svako da opisuje obicnu stvar u 1001 rijeci

Ovo su primjeri koji su mi prvi pali na pamet, ima ih jos mnogo

7. pravda za BEDŽU!

8. Zašto je ovaj forum postao tako jebeno dosadan?

9. Зато што су скоро сви занимљиви људи бановани, они који остали су се сморили, а све занимљиве теме закључане.

10. Ja sam jednom definisao blajz nije jos definisan

nije definisano? pored dankana živoga?! http://vukajlija.com/blajznuti

evo i ovako: http://vukajlija.com/blajzovanje

mada, vratih ti ovu tvoju, eto, nek je i varijacija na temu, na moju dušu :)

11. Joj, Lulko, grešna kajzenu na ispovjedanje.
    ODBANUJTE BANOVANE, BANUJTE NAS SLOBODNE!! Pa da vidimo kako bi njima bilo bez nas :D

12. Што кад се отвори обрисан постер или реакција стоји оно "То је обрисано, али погледај ово испод, много је боље" а за дефиниције стоји предлог да се вратиш на насловну страну сајта? Зар не би било боље да се рандом дефиниције са неким добрим скором или можда чак и одабране појављују као алтернатива за обрисано говно?

Obrisan poster ili reakcija su obrisani. Nema groblja, stoga će uvek izbacivati "Nema ili nikada nije postojalo". Umesto tog praznog linka, koji ubr fejs nimalo ne voli, sada preusmerava korisnika na random odabrani poster.

Kada se definicija obriše, ona odlazi na groblje, koje mogu da vide moderatori i ktitori.

Ne bi bilo loše da se to ubaci za obične autore, ali postoje mnoge, hitnije stvari od toga.

13. s toga

stoga, stefi, stoga.
    osim ako ne želiš da budeš prostak :))

14. Ja zaista ne znam o čemu ti pričaš. :)

15. Vrhunac mog bitisanja na forumu je prepucavanje dva moda. Daj recite kaizenu da uradi nešto od sajta. Nek šalje mejlove ljudima, da se vrate na sajt.

16. Ja zaista ne znam o kakvom prepucavanju ti pričaš.

17. Aj što ti ne znaš, nego... Čuj kifla, jogurt.

18. Ocemo MOGSHU(bolji od svih) da se vrati na sajt

19. Погазите принципе, вратите хумор, оживите Вукајлију!

20. Zašto neke teme koje priliče humorističkom sajtu budu obrisane a teme tipa "Abortusi - zatrudnjivanje" i "ostavila ga riba pa ajd da malo transferise" ostanu žive i zdrave?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.