Разноразно питање

1. Šorts nije naša riječ.Hlačice.

2. Ко је Јоргос Кужи и одакле ја знам за њега?

3. Ко је Јоргос Кужи и одакле ја знам за њега?

Piše da je predsednik evropske gej asocijacije, ne bih znao otkuda ti znaš za njega.

4. Zažto je zaklompljen moja tema o KLOMPAMA? Ižtvan reci meni imaj požtovanje.
    inače ću otvoriti ja KLOMPA 2 - the rise of KLOMPA

5. Непотребна и спемерска тема отворена са дуплог налога. ЈА ИШТВАНИШЕМ !

6. KAKO SE ZOVE OVA PESMA U ORIGINALU???
    http://www.youtube.com/watch?v=gsA5fNCV1wQ
    mojne samo da kažete GUNĐAJ-GUNĐAJ i te fore.

7. Verovatno sam 10 000-ti čovek koji ovo piše ali kad ćete rešiti problem sa posterima tj. brisanje onih koji su sranje? Postavim poster, dobije ukupno 20-30 glasova i ćao zdravo, zatrpaju ga neka sranja. Vratiti 50 poena za postere.

8. jadan tvoj poster :'(
    evo momci se odma' bacaju na posao da ga spase od zaborava.

9. Не, стварно није у реду. Литл лес конврсејшн, а литл мор екшн, плиз.

10. Ставити 500 поена за постере!

11. Има пар активних модератора, неко би мого да ми одговори:
    Да ли се ''дувај га'' сматра увредом и као такво заслужује лађење од 3 дана? Ако не, могу ли неком озраченом клињи ко ми каже ''дувај га'', да кажем ''подувај си га ћалету, пајване'' а да не очекујем санкције?
    конкретно овде http://vukajlija.com/forum/teme/34542-najgori-glumac-u-istoriji-filma?strana=13#post_1869663

дакле??

12. Ako kataklizmu preživi samo jedan hipster, da li je on onda mejnstrim?

13. Што кад се отвори обрисан постер или реакција стоји оно "То је обрисано, али погледај ово испод, много је боље" а за дефиниције стоји предлог да се вратиш на насловну страну сајта? Зар не би било боље да се рандом дефиниције са неким добрим скором или можда чак и одабране појављују као алтернатива за обрисано говно?

14. Modovi decxko zasto brisete klasican sleng...ovim ne mislim samo na sebe nego i ocjenio sam i komentarisao dosta slenga koji je izbrisan...istina je da nema nesto dobar skor ali opravdanje ''Izraz zasluzuje bolju definiciju'' je glupo i nema nikakve logike

15. Ja mislim da to stvarno nije u redu. Ali nemaš dokaze, obrisani su :D

16. Има пар активних модератора, неко би мого да ми одговори:
    Да ли се ''дувај га'' сматра увредом и као такво заслужује лађење од 3 дана? Ако не, могу ли неком озраченом клињи ко ми каже ''дувај га'', да кажем ''подувај си га ћалету, пајване'' а да не очекујем санкције?
    конкретно овде http://vukajlija.com/forum/teme/34542-najgori-glumac-u-istoriji-filma?strana=13#post_1869663

дакле??

Dobio je tri dana zbog nekih ranijih prekrsaja.

Aje da kazemo da si mu to ovde rekao i da se nisi spustio na nivo napusavanja sa "nekim ozracenim klinjom" negde drugde.

17. Има пар активних модератора, неко би мого да ми одговори:

ne znam gdje ovdje piše da je ovo tema za postavljanje pitanja moderatorima... ipak, zaludna sam večeras pa ću da ti odgovorim. :)

Да ли се ''дувај га'' сматра увредом

da.

и као такво заслужује лађење од 3 дана?

da.
    pogotovo imajući u vidu da nije prvi prekršaj; to je ništa.

na naredno pitanje, stoga, nema potrebe odgovarati, jer je jasno.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.