Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Koja je to tema obrisana?
mislio na zaključavanje tema verovatno.
pa to, zaključana! Nemojte odmah pomisliti da mislim na jebanje, nisam mislio na nju jer o njoj nemam mišljenje
Востани Царо! Востани Царице! Давно си заспао, сад се пробуди! лоло
Onda lepo razmisli šta želiš da kažeš, pre nego što napadneš nekoga.
Ali zar je samo jebanje bilo zaključano?
Može li neko od pametnih glava vukajlije ( a ima ih ohoho ) da mi precizno objasni šta je to patetika i zbog čega je toliko odvratna? Otkad sam registrovan na ovom sajtu na forumu vrlo često pročitam da se mnogo toga karakteriše kao patetika. Nisam baš mlad, pa mogu reći da se ta riječ nije upotrebljavala toliko prije. Dakle?
ja bih rekao kao neko preuvelicano iznosenje emocija ali na povrsan nacin.
onako sladunjavo da ti prosto dodje muka od toliko swatkog.
onako sladunjavo da ti prosto dodje muka od toliko swatkog.
Tako nekako.
Neko preterano tepanje, preterano romanticarenje.
Изгледа да сам укљештио неки живац на спавању, већ пет сати ме боле надлактица и лопатица онако тупо јебало мајку. Шта да му радим?
Idi kod doktora.
Ја рачунао да дође неко да ми измасира...
Oš i kurac neko da ti izmasira, budi muško i čekaj da prođe.
skuliraj se samo, proćiće te.
i pipaj se, mnogo se pipaj,lolo
Tako je bre! Jesi musko ili nisi? Sta kukas ovde zbog bola u plecki? Ne treba da kukas makar ti pod plecku nabili noz.
Zasto se nista nije desilo na sajtu zanimljivo? Zasto smara i nema nista novo a nije me bilo desetak dana? Zbog cega? Ko je kriv i kako ce biti kaznjen?
zaključavaju zanimljive trol teme, jebanje odavno već..banovana masa odlskul autora..samo reci.
РЕВОЛУЦИЈА! ДОЗВОЛИТЕ НЕКРОПОСТОВАЊЕ, ОДБАНУЈТЕ БАНОВАНЕ, ОТКЉУЧАЈТЕ ЗАКЉУЧАНО!
Rsmo na gomilu, sajt je kao ona americka suburban utiopija, niti iko odskace, niti se izdvaja, koji fejl. Kao da se kucni savet u sastavu onih soker mams kucki i trenera sa koledza skupio da diktira politiku sajta. F E J L !
Као да можеш да урадиш ишта по том питању...