Разноразно питање

1. Ahahahahahahaha, konacno nesto smisleno, imas pravo SR, skidam kapu i stidim se samog sebe sto ovako sviram kurcu. Svaka cast.

2. niti iko odskace, niti se izdvaja

Pa odskačeš valjda sam u svojoj glavi. Što kažu u onoj crnogorskoj priči, odskako sam i ja... dok mi se bulja nije razradila.

3. Пацове, ово шо сам рек'о нисам рек'о иронично, ја заиста тако мислим, немој погрешно да схватиш... Само гунђам, мани ме... лоло

4. Pa odskačeš valjda sam u svojoj glavi. Što kažu u onoj crnogorskoj priči, odskako sam i ja... dok mi se bulja nije razradila.

+1

Mudro zboriš, ko'o da nisi sa ovog sajta, jbt! ;-)

5. Jel zna neko gde može u Srbiji, konkretno Novi Sad i okolina da se kupi bonsai drvo?
    I koliko otprilike košta, jel jako komplikovano da se odgaja to čudo?

6. Jel zna neko gde može u Srbiji, konkretno Novi Sad i okolina da se kupi bonsai drvo?
    I koliko otprilike košta, jel jako komplikovano da se odgaja to čudo?

Може, чуо сам неког да прича недавно да је купио у НС-у. Није тешко да се одгаји, биљка је, није адолесцент. Не знам колико кошта.

7. Jel si ovde na sajtu čuo da neko priča ili u pravom životu? :D

8. У правом. Ови на сајту би ти рекли да је тешко одгајити Бонсаи или да су га попушили јер су много луди.

9. Ови на сајту би ти рекли да је тешко одгајити Бонсаи или да су га попушили јер су много луди.

A verovatno bi se našo i neki koji je pojebo bonsai.
    Nego, čiji si dupli!
    Elem, jel se to kupuje u cvećarama ili u rasadnicima? Ja bi već neko formirano drvo od minimum 5-6 godina..pa ako neko zna...

10. У цвећарама има, мислим да можеш и да наручиш да ти га донесу кући. Ложимо се ми на те Јапанце подсвесно, има шта оћеш. Више ти не знам рећи.

11. Mozes da nadjes u cvecarama ali nekim bolji, ako ne nadjes pitaj ih gde mozes. Sigurno ce ti reci. Za formirano drvce ces malko vise da platis...
    Raspitaj se po forumima, ima bas dosta njih u srbiji sto se bave time.
    Spremi zivce ako hoces da se igras sa tim.
    Treba vremena, paznje i malo umeca koje je uz pomoc interneta na IZVOLTE.
    Ako hoces, mogu ti dati neke linkove. Volim o svemu da citam pa znam ponesto i o tim biljnim stvarima

(evo da malo za promenu odgovorim iskreno i normalno)

12. Može Neš, daj linkove.
    A šta znači to ''malko više da platiš''?...znam ja da ima tih bonsaia i za 20-30 000 eura...al sad...
    Fora je što ja ni nemam pojma koje su dobre cvećare po gradu jer nisam u životu ušao ni u jedno, osim danas u neke dve i tu su mi rekli da nemaju ni predstavu gde bi mogao da ih nađem.

13. Ma bre ja sam kupio neki bonsai za u restoran i platio ga 100€ sa sve lepu saksiju.:-)
    A to što od cveća ovde gde ja živim košta 100€, u Srbiji je sigurno pola od toga...

Kak'e kurac iljade evra... :-)

14. Ja kolko znam ima jedno drvo koje je prodato za 2 miliona :D
    AL jebiga...ja bi do 100e uzeo neko, nadam se da ima za te pare da liči na nešto. Oću devojci za poklon da uzmem.

15. Da nema slucajno neko link za film ''Parada'' ili je to jos uvijek zasticeno kao polarni MEDJED

16. Кад се нађе неко да ми објасни зашто је овај наш форум оволико пропао, купићу му цвет...или балон.

17. Zato sto je sve na njemu zabranjeno.

18. Кад се нађе неко да ми објасни зашто је овај наш форум оволико пропао, купићу му цвет...или балон.

Probaj da otvoriš bilo kakvu temu koja po subjektivnog mišljenja nekog novopečenog moda nije kvalitetna i pametna pa ćeš da vidiš kolko će da ostane otključana. Ja joj dajem od 11 do 20 i nešto minuta.
    Zaključavaju sve živo, banuju za svaku psovku, sve je spem po njima...i kako onda može da bude zanimljivo.
    Ima par novijih modulatora koji su totalni promašaj....al baš su se uskurčili do neprepoznatljivosti.

19. Zato sto je sve na njemu zabranjeno.

A pod "sve" podrazumevaš jedinstveni, inventivni i dubokoumni humor tipa "JA JEBEM!!!"? :-)

Kako je tvoj svet mali...:-)

20. evo primjer. na temi NEJEBICA sam postovao sledeće:

mi se doma branimo ćutanjem.

misleći na ćutanje.
    to je najčešći slučaj nejebice kod mene. bio sam banovan zbo spema.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.