Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
za mene je sve to ostalo u devedesetima, po karakteristikama poklona i po mentalitetu poklondžija, kao i vremenski...
Uh, Luli, nemaš pojma koliko je to zastupljeno. Mislila sam da je to bila fora samo kod srednjoškolaca, ali ne, i ove sa faksa paradiraju igračkama i prekićenim buketima... Ma i starije... Baš bez veze.
Мада и то брање... Купиш јој саксију ако воли биљке.
E, to je jako lepa zamisao, Džimi. :)
Devojke, ako naviknete momke da se oduševljavate sa jeftinim poklonima onda će ceo život samo da vam kupuju neke jeftine džidža bidže...a opet muškarci, ako naviknete devojke da im stalno kupujete neke malo skuplje poklone onda ih više neće moći zadovoljiti ni dijamante da im kupuješ.
Šta? Sad i pokloni prate modu? :)
jednostavno odbijam da povjerujem u to, smorena. :)
elem, ipak shvatite da poklanjanje cvijeća predstavlja nastavak običaja nekadašnjeg vremena kad se djevojci nije moglo mnogo toga poklanjati. samo cvijeće i voće. dakle, tradicija je ipak u pitanju, e sad što se na njoj pretjeruje to je druga stvar.
zamislite sad vam neko pokloni kilo jabuka za osmi mart! trve!
:aplauz:
Pa pazi, gipsane figure i ta govna odma' bacam u kantu. xD Knjiga ja najbolji poklon, mislim. Moraš malo da znaš o osobi da bi znao/la kakvu da kupiš, može i komplet knjiga ako hoćeš nešto malo skuplje... Taman. A možda neka devojka jednostavno voli cveće, ne vidim ništa loše u tome ako lik odluči da ga pokloni. :)
Eeeeenivej, ovo bi trebalo da bude raznorazno pitanje, a ne diskusija o osmom martu, cveću, saksijama, dijamantima i ostalim. :)
brate, kad se vi dohvatite razglabanja o glupoj temi...
Који мод ми је променијо боју Вукајлије, јебем му лебарник?
Ajme! Ako riba voli lika, oduševiće se i zapakovanim komadom kačkavalja. Dirty gold diggers! :)
Vašar niko ne gotivi, vole devojke da gataju u cveće, ono, poklonio mi nerascvetao maslačak - znači da mi poštuje babu po majci. Ako se natrpa koješta to ni vidovita zorka ne razmrsi.
Dobra je fora ono iz Indijanac u Parizu, praktični pokloni za mito i obljubu. Ponudiš komšinici šerpu, ako prihvati slobodno ti je večeras da joj se ušunjaš u kolibu, ako ne prihvati a ti sledeći put kupi ekspres lonac.
ja sam pitala a meni niko da kaže!
Мени је горња половина зелена, доња плава, а иначе користим сиву боју за позадину. лоло
http://www.alo.rs/ljudi/47034/JK_za_8_mart_dobila_seks
Obratit pažnju na K...
Deda kupuje ovo govno zbog sudokua i da briše dupe kad je kriza, ne znam šta me danas natera da bacim pogled!
Džimi voli MILFAČE!
To se i meni dešavalo kad se ubace nove reklame, posle nestane. Sad nemam reklame, ali tako mi je bilo. Ne brini, nestaće.
Ма, јок. Милфаче воле мене, па чисто да им узвратим љубав начим тако материјалним, кад већ не желим духовно. Јер ја сам фин и културан, свака би ме мајка пожелела за сина. Ех, кад се само сетим како је српкиња црвенела кад год би ме натерали да јој уручим цвеће за осми март...
Sada se mislim, engleski sleng ,,jack of all trades'', šta bi bio naš prevod?
''Има га за све''?
Знам д аима и нешто боље, на врх ми језика, сетићу се.
Tata-mata od zanata ti je to PrvaDamo.
Evo, Zajk mi je na četu dao odgovor :)
Jack of all trades - Tata-mata od zanata
Baš odgovara.
Да, јеботе. :) То.