Da mi vi meni kažete što je meni 'vakav Fejsbuk već danima i što su mi isti takvi još neki sajtovi? Npr, takav mi je i Adobe...
Reinstalirao browsere, neće ni sa jednim, počev od Firefox-a pa sve do Safarija, reinstalirao Jave, Flash plejere i slično neke plejere, napravio sve što mi je na pamet palo i više ne mogu... :-))
Gde sam se zajebunio, a ne mogu da se setim toga?
Стварно немам везе што може бит , пробај још једном да реинсталираш фајрфокс па јави.
ЕДИТ
Ако не буде промјене , позови тешку артиљерију тј. Стићка.
Rokni ga na sve browser i internet gluposti koje ti ponudi (osim ličnih stvari, bukmarkova, šifri i ostalog, naravno), hit clean i javi rezultate. Trebalo bi da obavi stvar.
Комп ради ко пишт :Д
Знам да је ризично оставити 2 антивируса у исто време, е ја имам 4 И ВОЛУ СЕ!
Ујутро устанем, упалим комп, погасим 14 табова ђе један пријављује другог и јебана :Д
Reinstalirao browsere, neće ni sa jednim, počev od Firefox-a pa sve do Safarija, reinstalirao Jave, Flash plejere i slično neke plejere, napravio sve što mi je na pamet palo i više ne mogu... :-))
Gde sam se zajebunio, a ne mogu da se setim toga?
Стварно немам везе што може бит , пробај још једном да реинсталираш фајрфокс па јави.
ЕДИТ
Ако не буде промјене , позови тешку артиљерију тј. Стићка.
Brate, ako si sve reinstalirao... jbm li ga šta može još da se uradi. Hm...
Ma bre neće ni sa jednim browserom...na svakom isto!
I svi reinstalirani.
To je ono što me zbunjiva. :-)
Јебемудеду, први пут видим 'вако нешто
meni se to pojavi u rijetkim momentima kad mi je bas bas bas slaba konekcija pa reloadujem, pa nema vise... moze li do konekcije da bude?
Jesi probao da obrišeš kukije i ostale gluposti? Nekada i tako mala stvar može izazvati ovakav problem.
Skini ovaj šit:
http://www.techspot.com/downloads/132-ccleaner.html
Rokni ga na sve browser i internet gluposti koje ti ponudi (osim ličnih stvari, bukmarkova, šifri i ostalog, naravno), hit clean i javi rezultate. Trebalo bi da obavi stvar.
Meni je konekcija 50/Mb-s...
Jedino što imam čudno, to je TuneUp Utilities i Advanced System Care na kompu...oni kao nešto čiste i9 jebavaju. Jedino su mi još samo oni sumnjivi.
вако је и мени било исто :)
Оборио систем и све ок :Д
http://www1.picturepush.com/photo/a/7804839/1024/Anonymous/Clip-2.jpg
Jbg Stefi...ja jesam malo manijak za čišćenje...vidi programe! :-)
I svi su oni u upotrebi, svaki dan...i nijedan nije Free.
Advance system care +
Ubaci i Smart Defrag 2
I driver robot da ti skida programe, mislim update da vrši ;)
Ljudi mislim da ste opterećeni higijenom što se tiče računara.
I svi su oni u upotrebi, svaki dan...i nijedan nije Free.
:))))))))))))))))))
пиххх ја имам најјачи десктоп :)
4 антивируса на компу инсталирана и комп ради ко пишта :Д
Konektovao sam se sa mobilnog modema i sve radi. Našao sam gde je problem. Mislim da ću da slomim onaj adsl i ruter. :-)
Reci da me zajebavaš.
Авг, авира, нод и аваст :Д
Не зајебавам :Д
Pa svaki ti onesposobljava drugi. Bukvalno uništavaju "konkurenciju". Ostavi NOD i kuliraj :)
Комп ради ко пишт :Д
Знам да је ризично оставити 2 антивируса у исто време, е ја имам 4 И ВОЛУ СЕ!
Ујутро устанем, упалим комп, погасим 14 табова ђе један пријављује другог и јебана :Д
Ja od antivirusa koristim samo instalacioni disk Windows-a...