Разноразно питање

1. Da mi vi meni kažete što je meni 'vakav Fejsbuk već danima i što su mi isti takvi još neki sajtovi? Npr, takav mi je i Adobe...

Reinstalirao browsere, neće ni sa jednim, počev od Firefox-a pa sve do Safarija, reinstalirao Jave, Flash plejere i slično neke plejere, napravio sve što mi je na pamet palo i više ne mogu... :-))

Gde sam se zajebunio, a ne mogu da se setim toga?

Стварно немам везе што може бит , пробај још једном да реинсталираш фајрфокс па јави.

ЕДИТ

Ако не буде промјене , позови тешку артиљерију тј. Стићка.

2. Brate, ako si sve reinstalirao... jbm li ga šta može još da se uradi. Hm...

3. Ma bre neće ni sa jednim browserom...na svakom isto!
    I svi reinstalirani.
    To je ono što me zbunjiva. :-)

4. Јебемудеду, први пут видим 'вако нешто

5. meni se to pojavi u rijetkim momentima kad mi je bas bas bas slaba konekcija pa reloadujem, pa nema vise... moze li do konekcije da bude?

6. Jesi probao da obrišeš kukije i ostale gluposti? Nekada i tako mala stvar može izazvati ovakav problem.

Skini ovaj šit:
    http://www.techspot.com/downloads/132-ccleaner.html

Rokni ga na sve browser i internet gluposti koje ti ponudi (osim ličnih stvari, bukmarkova, šifri i ostalog, naravno), hit clean i javi rezultate. Trebalo bi da obavi stvar.

7. Meni je konekcija 50/Mb-s...

Jedino što imam čudno, to je TuneUp Utilities i Advanced System Care na kompu...oni kao nešto čiste i9 jebavaju. Jedino su mi još samo oni sumnjivi.

8. вако је и мени било исто :)
    Оборио систем и све ок :Д

9. http://www1.picturepush.com/photo/a/7804839/1024/Anonymous/Clip-2.jpg

Jbg Stefi...ja jesam malo manijak za čišćenje...vidi programe! :-)

I svi su oni u upotrebi, svaki dan...i nijedan nije Free.

10. Advance system care +
    Ubaci i Smart Defrag 2

11. I driver robot da ti skida programe, mislim update da vrši ;)

12. Ljudi mislim da ste opterećeni higijenom što se tiče računara.

13. ja jesam malo manijak za čišćenje...vidi programe! :-)

I svi su oni u upotrebi, svaki dan...i nijedan nije Free.

:))))))))))))))))))

14. пиххх ја имам најјачи десктоп :)
    4 антивируса на компу инсталирана и комп ради ко пишта :Д

15. Konektovao sam se sa mobilnog modema i sve radi. Našao sam gde je problem. Mislim da ću da slomim onaj adsl i ruter. :-)

16. 4 антивируса на компу инсталирана и комп ради ко пишта :Д

Reci da me zajebavaš.

17. Reci da me zajebavaš.

Авг, авира, нод и аваст :Д
    Не зајебавам :Д

18. Pa svaki ti onesposobljava drugi. Bukvalno uništavaju "konkurenciju". Ostavi NOD i kuliraj :)

19. Комп ради ко пишт :Д
    Знам да је ризично оставити 2 антивируса у исто време, е ја имам 4 И ВОЛУ СЕ!
    Ујутро устанем, упалим комп, погасим 14 табова ђе један пријављује другог и јебана :Д

20. Ja od antivirusa koristim samo instalacioni disk Windows-a...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.