Разноразно питање

1. Struja istvanovskih ondulatora preovladala, Kazan je opet popustio pod pritiskom fejzbucara, licimura i beskicmenjaka!
    Kazane, svaka ti dala, a ti ne mogao nijednoj izaci u susret!

2. Ali ako si hteo da iskoristis situaciju i da sada emotivno labilnu Mylycu iskoristis, znaj da nece proci - evo ja sam kod nje na gajbi, place mi na ramenu, jeca, i samo je pitanje kad cu joj ovako ranjenoj pipnuti sisu, a da to ni ne primeti. Za dalje - videcemo.

HAHAHAHHAAHA!!!!

3. kad će jadikovanje i hvaljenje u igre

4. Срамно је то што је Милица банована! Устанимо против тираније и страхховладе, солидаришимо се у овим мрачним временима, одговоримо као Млада Босна!

5. Размод милице означава почетак несагледиво дубоких нивоа декаденције овог друштва. Свако ко је иоле видовит то може да схвати.

6. Ово је иста она аутострада пакла и страдања којом су кренули многи сајтови. Упозоравам вас, одвешћете вукајлију у пропаст, а вукајлијаше можда у нестанак.

7. Aj izvadte više te kurčeve iz usta. Jel to ona ista Milica na koju su svi skakali u neseksualnom smislu prije nekih mjesec ili nešto jer je nepravedno banovala Dotere ili Delevru, ne znam tačno.

8. Хугочавезу води нас до побједе!
    МИ СРБИ СМО МАЛИ НАРОД, АЛ ВАЗДА ДОБИЈЕМО НА КРАЈУ!

9. Ма боли ме бре туки кога је бановала, јеси ти луд лоло, ако немаш подршку ае паљба није ово расправа

10. Mylyce, neces moderisati lolo!

11. Нове дефиниције су гуглови и пичке материне.

12. Буксно, није ово тема за јадање...

13. Не јадам се, командујем. Стани са стране.

14. jel bre, de su slike na defkama?mism,one sa strane, da šatro bolje pojasne?
    tek sacam provalio to.

15. Тога нема већ пар недеља, колико сам ја приметијо

16. ja tek malopre jbt, vidim nešto čudno...a što to?

17. http://www1.picturepush.com/photo/a/7804664/1024/Anonymous/Clip.jpg

Da mi vi meni kažete što je meni 'vakav Fejsbuk već danima i što su mi isti takvi još neki sajtovi? Npr, takav mi je i Adobe...

Reinstalirao browsere, neće ni sa jednim, počev od Firefox-a pa sve do Safarija, reinstalirao Jave, Flash plejere i slično neke plejere, napravio sve što mi je na pamet palo i više ne mogu... :-))

Gde sam se zajebunio, a ne mogu da se setim toga?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.