Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ako ti zatreba i riba koja muze kozu zubima, znam jednu dedzgo, zovi me!
Tu je i dalje, ali nama clanovima se vidi nakon ocenjivanja postera/definicije/reakcije.
Postoji li u engleskom, u bilo kom kontekstu, fraza "How do you mean".
Znam da je česta u govornom jeziku, češće u americi, ali ne znam postoji li u normiranom.
Može Džimi, a može i neko drugi :)
To ne postoji u kulturnom jeziku, "what do you mean" je uobičajeno, ovo tvoje ima samo u lošim srpsko-engleskim prevodima.
Ima li neko da se ne slaže sa ovim?
Ја се слажем са грујаном, нисам чујао ХАУ ДУ ЈУ МИН
ЕДИТ: Можда за ХАУ ДУ ЈУ МИН ТУ ФАК ХР ИФ ЈУ ДОНТ ХЕВ А МУРИЦА ДЕТ ИЗ ЛОНГ ИНАФ
How do you mean je fraza u kolokvijalnom američkom engleskom, a poznato je da amerikanci nemaju pojma o engleskom jeziku. Tu frazu možeš koristiti samo s njima, samo u konverzaciji ili u umetničkom izražaju, pod uslovom da nisu visoko obrazovani.
Јел преноси неко формулу 1 ове године?
Јел преноси неко формулу 1 ове године?
Sportklub valjda... Prenosili su prošlu, valjda će i ovu sezonu...
Sportklub Prime... Ne znam ko ima to sranje.
Ja digitalnu imam i trenutno sve kanale i sportske i filmske i pičke materine (neka promocija, da ne kažem navlakuša) i nemam SK prajm. PU GAMAD JEDNA NENORMALNA!
ako sam sa nekim razmjenio vise pvt-ova, i ako taj neko obrise svoje pvt-ove tako da ostane mojih 10 zaredom, jel dobijam onaj automatski ban za spem? lolo
Dobijaš ako nakon tih 10 pošalješ poruku.
a za 11 ide ban inace? :/
a ako posle brisanja ostane 11 povezanih jel ide odma ban?
It doesn't work that way... :)
e dobro je, bilo bi sranje da je tako lolo
zafaljujem
Koliko poJena je potrebo za reakcije i koliko se može dnevno napraviti reakcija sa jednog naloga, ako taj nalog zadovoljava, u početku pomenute, uslove?
Ваљда мораш бити у првих иљаду, а колико их можеш не знам, јербо сам ктитор :Д
1000, 3 komada