Zato što ljudi ne znaju šta je Šredingerova mačka. Tada napraviš pomoćnu definiciju koju ćeš da linkuješ i u kojoj ćeš malo jednostavnijim rečima ali dovoljno vrcavo da opišeš ko je taj čova... i stavi naslov "Ass hill", ili još bolje "Ass in a cookie jar" da bude dovoljno upečatljivo.
Laoljaljin? lolo
Lee.
Звонко.
Pa vidim da ih ima oko 6,5 miliona, ne znam na kog tačno misliš...
Ahahahahahahahahahahaha ismejah se na ovo više nego na sve definicije postere i reakcije danas...
Hahahahahahahaha, Nata ubiva.
Ако је глуп онда је Лаосанац, а ако је лењ онда је Лаосгорац...
Bitno sam da se ne preziva Laošević... ko bi tolike knjige kupio...
da se i ja priključim Laos šizenju:
zove se "Ej" a može i "Izvinite..." mada je najbolje zvati ga po imenu
Па Лаошанин ваљда, мајку му.
Zasxto kada napisem defku o Eshilu skrpim trideset pluseva za sedam dana, a kada napisem defku o pecxenju isto toliko pluseva za jedan dan?
E, da, gde mogu da prijavim bag za ktitora?
Zato što ljudi ne znaju šta je Šredingerova mačka. Tada napraviš pomoćnu definiciju koju ćeš da linkuješ i u kojoj ćeš malo jednostavnijim rečima ali dovoljno vrcavo da opišeš ko je taj čova... i stavi naslov "Ass hill", ili još bolje "Ass in a cookie jar" da bude dovoljno upečatljivo.
AHAHA, KAKO JE GRUJAN VICKAST!
Vickast, jašta.
I hvala za fenomenalnu ideju, ako ikad otvorim motel na ibarcu nazivam ga "Tri satira", ko kurcem u bulju. Imaš moldavku po izboru od mene.
Зна ли ко гдје је онај принт ''медатори''?
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430460_2854120225190_1025082948_2262696_1639857273_n.jpg
Вукајлија - у земљи крви и медатора
Фала.
Богу и свецима, попе. :)
Kad je kaizen sklonio lajk dugme