Разноразно питање

1. Располутине, стварно мислиш да ја имам за СМС према србији? Писмо би стигло за мјесец дана

Ма добро, свеједно мени, можете и пејџером што се мене тиче. Него реко да испишем коју о на ову тему и онда морам да читам 10 постова како се ви дружите код нечијег брата у стану и он се пробудио јер сте се дерали - лудило. Стварно не знам што би то занимало било кога на овом форуму, безвезе.

2. Иначе, што се тиче самих сиса... Па, што да их не показују док су младе и једре девојке? То је кул.

Користити овакав случај за показивање сиса?

3. Користити овакав случај за показивање сиса?

Ма, јасно. Него, хтедох да кажем -- ако се већ показују сисе, онда макар да буду квалитетне.

4. Ja sam to prokomentarisao na samoj vesti sinoc, ali goveda nisu nasla za shodno da objave. Glupace su toliko retardirane da bi morale angazovati jednu sa mozgom da im govori sta kada da rade. Na protestu zbog silovanja, paljenja, amputacije, pokusaja ubistva, curke pokazuju sise!?
    Kad meni koji sam uvek za sise smeta, znaci da su bas debelo fulale.

5. Без бриге. Кад оматоре, "схватиће да постоје ефикаснији начини за борбу" :)

6. Seinfeld?

Hvala.

7. Е, имам још једно питање. Има неко онај Пјеров гиф са тролом и фелацијом?

8. ako neko može kaže broj auto moto savez
    zavejan szam na magistralnom putu peć kula rožaje

9. ne važi ti tamo moto savez, to je druga država

EDIT: Kosovo nije Srbija

10. Због чега се београдска рок група Октобар 1864 у којој је свирао Жељко Митровић звала тако ?

ЕДИТ

Мислим по чему је добила име ?

11. niszam siguran al mislim da je željkova stara baba gospava rođen tada

12. Росонери, некако је већ виђено.

13. Зашто не банујете ове клонове попут лажног ЈТУ-а и Ђизе?

14. А ко је тај Ђиза?

15. o jebote...izvinite modovi što sam na četu reko da vas jebem u pičku i to,omaklo mi se,neam običaj da vas vređam,al jeboga sad...al stvarno sam ispizdo kacam vido da nisam mogo dostavim EDIT na onoj temi, posle sekund,dva,ej!

16. http://www.dodaj.rs/f/1y/RI/1aodQhuQ/vreanje.png
    може ли неко да ми објасни које је то вређање овде испољено, уз "спем форума" отварањем једне теме која је толико хаоса изазвала да је било немогуће ставити катанац и написати разлог због чега се закључава? и за тако нешто 15 дана бана?
    едит: конкретно, је л' вређање овде ово "јебем вас у пичку", или ово кад је питао "што сте смрадови?"
    па и кад другар неће са нама на пиво, кажем му "што си смрда?", а притом никако не мислим ништа увредљиво, а ово је још писано у афекту, јер је очигледно очекивао нешто од те теме, да се макар мало забавимо.
    АЛИ НЕ, ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА НЕКОМ ОДГОВАРА МРТАВ ФОРУМ И СВО ОВО СИВИЛО УСРАНО.

17. o jebote...izvinite modovi što sam na četu reko da vas jebem u pičku i to,omaklo mi se,neam običaj da vas vređam,al jeboga sad...al stvarno sam ispizdo kacam vido da nisam mogo dostavim EDIT na onoj temi, posle sekund,dva,ej!

Знаш шта је труло код таквог вређања... Што псујеш модове колективно. Да си узео да псујеш само оног што ти је закључао тему, било би много океј по тебе, али не -- ти си узео и мене да ппсујеш из неког разлога, иако ти ништа нисам ни рекао, ни урадио. Зашто то? Зашто компликујеш себи бивствовање на овом сајту.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.