Pitanje autor - odgovor moderator

1. Lolololo ajd ja ću ovijeh dana da uzmem karticu pripejd, pa ću vam pošaljem broj, a vi uplaćujte kredit, i ja vam onda klitora uplatim.

Izvinte na spemu, al reko da pomognem ovijem crnogorcima.

2. А како ми да ти уплатимо кредит, мајке ти лололо

3. Posto me mrzi da citam unazad, kako to ide sa postpejdom?

4. Kapiram da postoji neka opcija. Jebem li ga, koji je operater zajednički, a i bila je priča o tome, na sajtu čini mi se da možeš da mi uplatiš. Ti mi uplatiš 2.5 evra, ja 2.3 uložim za ktitor, a onih 0.2 štekam :) lolololo?

5. Možda može u Telenoru. Ako može to, Reme, ja ću te častiti 50 centi! :D

6. Kapiram da postoji neka opcija. Jebem li ga, koji je operater zajednički, a i bila je priča o tome, na sajtu čini mi se da možeš da mi uplatiš. Ti mi uplatiš 2.5 evra, ja 2.3 uložim za ktitor, a onih 0.2 štekam :) lolololo?

Ја знам да ми имамо М:тел, то је ваш Мтс, е сад не знам може ли то тако на ту фору, нисам сигуран... Ако може, онда је ок, уплатићу ти на ту картицу и бања :)

7. Pa raspitajte se pa da znam koju karticu da kupim. :)

8. Ako ne zaboravim otići ću posle do Telenora da se raspitam, usput mi je. Otišla bih i do M:tel-a, jer bi nam više odgovaralo, kad bih znala đe je. Pa ču vam javiti. Bitno da mi ne spemujemo temu. :D

9. Jednostavno otpešači do Srbije, kupi karticu u prvom selu, uplati ktitora i vrati se kući.

10. Ја знам да ми имамо М:тел, то је ваш Мтс, е сад не знам може ли то тако на ту фору, нисам сигуран... Ако може, онда је ок, уплатићу ти на ту картицу и бања :)

Može bre.

11. Јел те мучи нешто конкретније или имаш конкретан пример? Пошто би нам било лакше да одговоримо на појединачном примеру, него да причамо уопштено. :)

Не. Немам конкретан примјер, опширан одговор и неко уопштено мишљење је управо оно што сам тражио од вас. Хвала теби и Келту на одговору. Ако још неко од вас има вишак времена, добродошао је да напише штогод :)
    А ако ти је баш досадно, одговори рецимо на дотерово питање, пошто ме је оно и навело да напишем све ово. Немојте ме погрешно схватити да сам био изреволтиран његовим питањем. Све опуштено, то је само био случајни повод. Контам да по правилима сајта та изјава не би повлачила бан, па ми опиши тако неку ситуацију гдје је прозивање вјере по среди, а да по теби повлачи бан :)

12. Фацо отварај тему набијем те на спем. Ја не знам ни како да је именујем, али сам рад да чаврљам тамо.

13. Што можеш данас, остави за сутра :)
    Отиш'о сам на кафу, и лагано се зацугао. Једва сам нормално и овај горе пост саставио. Ако си нестрпљив отвори сам, ако није хитно сачекај до сутра.

14. Фацо, ја не могу да знам да ли је увреда увреда док се још није ни десила, баш зато што не знам шта кога колико вређа. Тако да, конкретно, у Дотеровом случају, он би код мене добио бан бар на 3 дана ако би му неко на ту прозивку написао ''јебем ти матер, пичко'', односно, ако би он том провокацијом натерао неко на бан. Јер то је реакција увређеног човека :) Ако не би било таквих реакција, значи да провокација не прелази границе вређања.
    Баш пре неки дан сам бановала аутора трол постера јер је навео 3 аутора да га вређају, који су исто попили бан. То је онај фазон да ја нећу никоме да будем васпитачица овде и да гледам ''ко је први почео''.
    Знаш, дрка ме то да мршави клинац прозива дебелог до стања попизда и кад га овај дркне каменчином у главу, мршави оде мами да се жали и најебе само дебели због импулсивоности и јер овом крвари мозак.
    Тако да ја Дотеру дајем благослов да напише то, ал то му не гарантује да неће сносити последице.

15. Тако да, конкретно, у Дотеровом случају, он би код мене добио бан бар на 3 дана ако би му неко на ту прозивку написао ''јебем ти матер, пичко'', односно, ако би он том провокацијом натерао неко на бан.

Је л' ме ти зајебаваш сада??? Зато што је неко ретардиран у главу да скаче на сваку реч ја бих добио бан???

16. Да Дотеру то ти је троловање а то је јебено забрањено после напада гомиле Секта, крава јебач, МЕТАЛИКА постера од стране одређене групе појединаца (не поричем своу умешаност)

17. Па ако је неко ретардиран у главу треба га лечити, а не додатно провоцирати његову ретардираност.
    Мислим, можеш ти да показујеш ретарду да је он ретард, то сам и ја радила, али не можеш проћи некажњено, јер си ти самопрокламовани курац, нико од тебе не тражи да их зајебаваш, то радиш због сопствене забаве.

18. Не. Ради се о томе да то није никакав трол. Не овај пут. Зато и питам. Јер имам право да изразим своје негодовање према религији ако желим, као што неко други има право да искаже своје блаженство кроз религију тиме што ће рећи "Христос воскресе". Што сам ја мање увређен онда? И лоле, нисам пито тебе већ модулаторку, која је верник, и која (колко видим из овога) чека тренутак да ме банује због јереси.

19. У јбт, ожеднех док сам све ишчитао :-))

Елем, конкретно питање: докле се толерише офтопиковање на теми?

20. јер си ти самопрокламовани курац,

hhahahahhaha

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.