Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Милице, прочитај претходни пост, јер није у пуитању зајебавање верника.
Dok neko ne popizdi.
To ti je najprecizniji odgovor koji možeš dobiti.
Овде сам уз Дотера. Уплатио је интернет поштено, и сада се забавља.
А тек кад групација попизди :-)
Лол (не ти лол), боли ме курац да те банујем због јереси :)
Бановаћу те ако се неко буде увредио због тога. Јер, који је то фазон, да се ти од увреда (христос воскрсењем и сличним поклицима) браниш увредама? Не капирам понету твоје борбе?
Нико ти не брани да изражаваш своју веру, ал ти брани да ниподаштаваш туђу. Значи, ако си атеиста, можеш пропагирати атеизам, али не можеш нападати друге религије
Кад си видео да верник на овом сајту прави трол постере о атеизму, м?
Друго, пошто сам људско биће, не можеш ти преварити систем и бранити се да су то поклици твоје религије и да ти имаш права на то, сми смо овде увелико престали да се хранимо на пупак.
То са мојим убеђењима нема везе, већ сам рекла да ме боли дупе за то, мени је то твоје смешно, ал ако неком другом не буде, ја ћу реаговати.
Не кажем Бурзуме, али и ти људи који се нађу увређени су исто платили поштено, а не забављају се :) Док једном не смрке, другом не сване и те форе.
A ako troluješ, i pustiš ljude da te vređaju? Onda je kul?
Kao...ali i to je dok neko ne popizdi.
Добро, пошто ја имам неку "своју" филозофију и 50% ствари ме вређа ужасно на овом сајту, и не зајебавам се, да ли то значи да сад треба да тих неколико аутра овде пријавим и да ћеш их ти бановати јер сам ја заиста увређен, или ћеш да сачекаш да им јебем мртву мајку у лобању гњилу крвавим курцем и онда само мене да банујеш, јер ти не знаш шта мене вређа, а ако бих ти рекао шта ме је увредило, прсла би од смеха? И сад ћу ти рећи па ме бануј, СЕРЕМ ТИ СЕ НА ЛОГИКУ ЈЕР МЕ ЈЕ ТРЕНУТНО УЖАСНО УВРЕДИО ТВОЈ НИВО ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВЕСТИ!!
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА мене је нула између два Л :Д
Онда је кул, ако не дођеш после да плачеш на хејт и шта ти ја знам, мене лично много смара то друкање од стране људи који провоцирају.
Imam pitanje u vezi privatnih poruka. Nisam mogao da nadjem gde se one mogu pročitati. Ne znam da li sam toliki slepac ili je pristup njima zaturen.
Али ви нисте свијесни да ми додајете гријех на душу, јер сам на најрадоснији хришћански празник изазвао ситуацију у којој се једно Божије дијете срди на друго :)
http://upload.booncontrol.com/images/trollface.jpg
А сад озбиљно, баш ми је без'зе.
Па мене сад то лично не вређа, да можеш добио би неку звездицу на профил или неки печат типа куце, маце, цветићи ко у основној, зато што ме и засмејало. :)
Ако те нервира 50% ствари на сајту онда је проблем до тебе што си мазохиста и што не користиш опцију одјаве.
Bilo je u onom periodu kad je svaki drugi poster bio verski trol :)
Negde sam već postovao na temu trolova mrzi me da se ponavljam inače slažem se sa milicom da je malo glupo drkati ljudi pa se buniti za hejt ja kad se izdrkavam malo znam da ću dobiti možda koji minus al tu ne vidim ništa loše sam sam kriv čak sam bio ubeđen da me neko lajkuje stalno a luli mi je skidala hejt :)
Nažalost, toliki si slepac. Forum, gore desno. :))
Ја вјерујем у бога, али правим постере такве... Не да бих троловао, него једноставно ми се праве, што има везе
Не милице, научиш да те те ствари не дотичу и игноришеш и не удубљујеш се. А ако ја кажем да је Исус зомби који јахао светлосни зрак на вутри и дошо у облаке и даље (нпр.) ти не треба да ми јебеш мајку нити да ме пријавиш за вређање, већ да окренеш или други образ или да наставиш даље.
Па добро Дотеру, хвала на саветима, нећу ти псовати мајку, надам се да неће и остали, да не би зарадио тај трол бан :) Ето. Јел сад океј?
Нисам јер сам причао у празно и верујем када будем правио "трол" да ћу попити бан због таквог тока мисли какав ти имаш, а и то ме заболе. Уживај и нек ти бог опрости грехе ко што ти опрашташ дужницима својим. Видећемо како ће ићи. Фала на одговорима у сваком случају, али сам прилично незадовољан добијеним.