Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Знам да си незадовољан, троловала сам те. Видиш како ти није забавно? А не можеш ми ништа јелте, јер ти нисам упутила никакву увреду.
PROsarma
Хејтовање.
na 2 dana
PROsarma
Mali hejt upućen prema jednom autoru. Sledeći put duži ban.
Ја не разумем и шта сад? како један мод може да каже 5 дана а други 2 дана? и сад он лежи 5 дана а мого је 2 дана? ко ће сад да одреди јел 5 или 2?
а?
Да јеси. И рекао сам да јеси. А то што тролујеш ме заболе. Ако теби није јасно шта значи "не тролјујем" када кажем тако нешто на једној озбиљној теми, онда ме заиста заболе.
To može da bude jedan te isti moderator. Samo je izvršio izmenu.
Па шта да ти кажем, ово је сајт за забаву, ако си ти озбиљан и толико ти је стало око свега тога онда стварно треба да размислиш понекад о опцији одјаве, сад је бар лепо време напољу.
Не кажем, понекад се и сама уживим.
Традиција је да се сабере, тако да очекуј 7 :П
а?
Lepo. Skidamo hejt i banujemo u isto vreme pošto nemamo neki bolji alat. Jedan mod odluči da šukne 5 dana. Drugi mod odluči da šukne 2 dana.
Neće niko ništa da odredi. On sad leži 5 dana.
А и Фејзе, можда је накнадно откривено још хејта.
Zašto mi je obrisana definicija Pocepao bih je k'o siromah gibanicu?
Nisam ja obrisao, ali verujem da je zbog toga to ima milion definicija na taj fazon koje su znatno bolje.
Plus kontam da je moguće sastaviti još milion komada na taj šablon:
Pocepao bih te ko ___________ ___________ !
Bilo ih je more, bilo je nekoliko stvarno dobrih. Kontamo da je dosta.
Mislim da je razlog čisto sranje,zato što se obrisana definicija koristi kao sleng,bar u sredini u kojoj ja živom.
Ah, a u dobra stara vremena odgovor bi bio:
http://www.youtube.com/watch?v=IxhQMOkk8i4&feature=related
A sad se nešto pregovara sa autorima....
Vrlo zrelo skočimišu.
E ovako, imam jednu dilemu.
U narednih par meseci će se u Smederevu održavati veliki broj koncerata i žurki, raznih stranih vrlo popularnih izvođača. I sad bih ja to htela da podelim sa vama, jer možda bi neko želeo da ide, a nema priliku da čuje da se održava tako nešto u Srbiji.
Ne znam da li da otvorim temu na Komšiluku na primer "Smederevo". Ali tu je problem što dosta ljudi ne čita te regionalne, ako nisu odatle ili se baš ne zanimaju za taj grad.
A ako u naslov stavim nešto još tipa koncerti, žurke ovo ono, malo je bez veze jer o Smederevu ima mnogo šta drugo da se kaže, a opet nekog koga samo koncerti i žurke zanimaju, boli kurac da čita o najstarijoj ravničarskoj tvrđavi u Evropi :P
Tako da mislim da je ok rešenje da u Muzici otvorim "Žurke i koncerti van Beograda" ili tako nešto, nisam još smislila. A da eventualno ukoliko me ne bude mrzelo da se cimam, i ako nađem još zaninteresovanih otvorim kasnije "Smederevo" u Komšiluku.
Ajd šta mislite...
Па отвори посебну тему за то на музици, реално има и много глупљих тема отворених. Па кад све то прође, саберу се утисци, може да се закључа рецимо да је не би после неко некропостовао. А и не мора да се кључа.
kul.
Mislim da se ne zaključava, nego da svako piše za neke žurke i koncerte iz svojih gradova koji mu se ulčine ok. Realno ja za pola kul stvari u NSu saznam nakon održavanja.
Decentralizacija i te pičke materine. :)
Možda bi mogla da izbaciš "žurke" jer će se nakotiti seljoberi na temu.
Možda "Muzička zbivanja van Beograda"?
A zasto to ne bi moglo na vec postojecoj temi?
( http://vukajlija.com/forum/teme/8714-zurke )
Zato što nisam imala žurke kao neke rendm djeve u planu, nego koncerte i festivalske žurke, tipa Džunior Džek, Sendi Rivera, Kid Krim, Dipeš mod, Suzan Bojl, Zaz, Beogradska filharmonija van BGa i slična dešavanja u pitanju...
Fete, da kapiram i ja tako nešto da stavim, nije ono bilo konačno.
merci, a i ta tema nije preterano aktivna, msm provaljujem za godin' dana tri stranice, mi jesmo zabodeni u ćoše civilizacije, al' dešava se valjda nešto i kod nas. :)
Črč, mene ta tema ne dotiče posebno, jer sam iz previše malog mesta preblizu Beograda, al' realno, postoji potreba za takvom temom.