Pitanje autor - odgovor moderator

1. Dipeš mod

Озбиљно?

2. Pregovori u toku, ozbiljni, za leto.
    Ne smem ništa više da kažem. :)

Da ne spemujemo više ovde...
    Hvala svima na odgovorima.

3. aham... bice da nisam uhvatila tu suptilnu razliku izmedju zurki i koncerata i festivalskih zurki. u pravu ste, treba otvoriti novu aktivniju temu.

edit: i nazovite je 'koncerti i festivalske zurke' da ne dodje do neke zabune, pa da neko ne pomisli da su samo zurke tema.

4. Otvori temu da spemujemo tamo.

5. Јел модератори имају ктиторска овлашћења, тј. неограничено дефинисање, постерисање, промене надимка и слично?

6. Da. Sve što i ktitori. Jer, kako bi drugačije mogli da kontrolišu ktitor podforum i groblje. Mada bih ja to preformulisao obratno, da ktitori imaju delimična moderatorska ovlašćenja.

7. Значи, пошто сам стипсетина невиђена, ја могу да се изнолајферишем до те мере да постанем модератор (без увреде наравно) и да сачувам своју лову? :)

8. pa probaj, nije isključeno, ni za koga.

9. Па како ко, ја сам уплатила ктитор на неки други налог овај месец.

едит: хоћу да кажем, кога боле курци за 200 динара :)

10. Е да заборавих горе да кажем - хвала на експресном одговору :)

11. ja sam u nekoj finansijskoj krizi, tako da ću da sačkam još malo, pa ću uplatiti za 5 različitih naloga po mesec dana:)

12. едит: хоћу да кажем, кога боле курци за 200 динара :)

Ложим вас бре, ово је почетак моје кампање да легално одговарам на питања на овој теми :)

13. Е, људи, претерали сте. Све је све, стоји да је вређнула мало, али брате, 5 дана девојци која је најкоректнија, највише чита, никад никог није вређала, први пут да пукне и одма' то санкционишете баном. Никад се нисам жалио ни за кога, али ево први пут, јер стварно космополита није заслужила бан од 5 дана!
    Да ли постоји шанса да се то смањи, или укине? Реално гледајући, једна од позитивнијих личности на сајту. И мени се кења више од једних те истих тема које се отварају, али ето, она је то рекла, а ја не. Досадили више и Богу и народу.

ПРАВДА ЗА КОСМОПОЛИТУ

14. Већ смо расправљали о томе на ктитор подфоруму ал аје да напишем и овде.
    Људи су добијали и по месец дана за такво масовно вређање свију учесника. Ја јој дадох 5 дана баш зато што је узорна ауторка.
    На тој теми се није расправљало ни о чему битном па да је морала тако да реагује, значи претерала је тотално.
    Јавили су се и други који су се противили теми, па нису никог вређали.

15. Да ли постоји шанса да се то смањи, или укине?

Ne. Dobila je jako blagu kaznu.

И мени се кења више од једних те истих тема које се отварају, али ето, она је то рекла, а ја не.

Meni se kenja od 99% tema koje se otvaraju zato što su toliko glupe i dosadne da mi dobre bakterije u crevima odumiru u agoniji i stvaraju se gljive smrdljive na želucu. Patim.

Što ne znači da ću da idem od teme do teme i serem kako se meni to ne sviđa. Kad mi se naslov ne sviđa ja ni ne kliknem. Kad pak kliknem i vidim da postuje autor Ninka_92, odmah izađem. Veoma je jednostavno.

Досадили више и Богу и народу.

Nije tačno.

16. Kad pak kliknem i vidim da postuje autor Ninka_92, odmah izađem. Veoma je jednostavno.

Stvarno mi nije jasan tvoj potez, pa Ninka je tako veliki um današnjice.

17. Досадили више и Богу и народу.

Nije tačno.

Мислио сам на све теме, не само ту, ал' свеједно.. Но, да не спемујем много, добићу робију, а на одмору сам. Не ваља то.

18. Е, пошто је казан увео оно срање да не може више да се види постер кад се избрише, је л' самим тим и значи да не мо'ш неки да се врати овако у живот са гробљаније?

19. ako moze meni nepismenom neko da kaze kako se korste ona fensi zuta slova kao link ka nekoj defci?

20. A kad je mogao da se vrati poster koji je obrisan?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.