Pitanje autor - odgovor moderator

1. Misli na .jpg format kad izvučemo sliku,
    bilo da je neko ranije sačuvao link, ili preko komentara našao.

Na osnovu komentara vidi se link, koji se malo preuredi i dobijemo link za jpg.

2. Чини ми се да је могао. Знам да је Сос имао оне форе да се врати слика помоћу коментара, а уз још неки фазон је ваљда могао да се врне и у живот.

3. Мислио сам на све теме, не само ту, ал' свеједно.. Но, да не спемујем много, добићу робију, а на одмору сам. Не ваља то.

Неш добити робију. Лепо је што се залажеш за другарицу. Али аргумент ''она је узоран члан'' не пије воду, јер је синоћ доказала да и није тако узорна, само није имала прилике да се огласи раније. Најгори су ти који су као мирни и шире љубав, а онда кад најмање очекујеш сикћу за све паре крајње психотично.
    Ја волим барабе више у таквим ситуацијама.
    http://www.youtube.com/watch?v=g6cvymDNbpI

4. Е, хвала чрч, нисам видео твој коментар. Дакле, сад је то немогуће, ел?

5. Rosoneri

ako moze meni nepismenom neko da kaze kako se korste ona fensi zuta slova kao link ka nekoj defci?

Имаш упутства у доњем десном углу у прозорчету где се пише нова дефиниција.
    http://i53.tinypic.com/243ri1l.png

6. А да можда и мени одговориш, пичка ти матерн'а?

Едит: Нема везе сад, бацио сам исти.

7. Да, немогуће је! Мада, ако доведеш Тигрове, можда Каизен омогући под притиском!

8. Хахахаха! :) Хвала Мици на одговору, жива била.

9. Имаш упутства у доњем десном углу у прозорчету где се пише нова дефиниција.

Fala

10. Da li mogu da znam ko me ishejtovao, juče mi je skinut hejt sa svih definicija, pa reko ako može da dobijem ime. Da ga hejtujem sa tries pet duplih lol

11. Добро ме подсети, човече...

12. Jebote, koja ispala! lololo

13. Imam pitanje u vezi duplih naloga...
    Ukoliko ja iz bilo kog razloga dobijem ban na glavnom nalogu, mogu li onda da budem aktivan sa ovog naloga i da nastavim da definišem sve sa njega, kako-tako, kao i do sad, ili ću dobiti trajni ban čim se ulogujem na njega?

14. Можеш, све док не правиш прекршаје с тог налога за које би добио бан и на главном, не лајкујеш се и не спемујеш да ти се одбанује први налог.
    Значи, ако користиш дупли за писање дефиниција и зајебанцију.

15. Dal modovi mogu da brišu listu prošlih nadimaka?
    Sad primetih da korle nema tu listu a čini mi se da je jedno kratko vreme imao drugi nadimak

16. Не можемо, мож да замолиш каизена евентуално да ти то одради, ако ти долази на славу.

17. Ko mi je prepravio primer u ovoj definiciji - http://vukajlija.com/razumevanje/315539#comment_984671?

DECHKO, ZHELISH PROBLEM SAMNOM?

Planirate li da mi odgovorite?

Saglasan si da moderator ima pravo da obriše tvoju definiciju ako proceni da je plagijat, uvredljiva ili nedovoljno kvalitetna da bi se nalazila na sajtu.

Da, da mi obriše definiciju ako je primer možda vređao autorku ovog sajta koja je bila objekat metanja kurca u usta, tzv. balavljenje kočića.
    Ali nigde ne piše da sam saglasan da mi menjate definiciju. I, pobogu, ko bi uopšte hteo da mu Gordana Hadži Lazić svira rigoleto?! Da je Sanja Marinković, pa i nekako da progutam, da se tako duhovito izrazim, ali stvarno ste pretarali.

18. Da je Sanja Marinković, pa i nekako da progutam,

imaš slovo viška u rečenici :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.