Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma jok, taman posla.
Jeste malo skrnava ali dobro...meni ne smeta. :)
Jel' su ovi posteri trajno obrisani? Sad su mi nestali svi koji su imali razliku manju od 100.
Баг Ураде рекоше сто пута. То је зато што сам ја ставио Пурета па не знају ко све има његову слику
Zašto odjednom imam -3 postera, a imao sam ih 22?
portazi po forumu i samo ce ti se kasti...
jebo vas ja, prelistajte pre nego sto pitate, ajd da nema, al ono 5 tema otvorenih sa tom pricom, i 2 posta iznad isto pitaju!
zasto ste mi izbrisali zadnja 3 postera???
Банујте све постерџије редом иначе ћемо цео дан да гледамо једна те иста питања свуда по сајту
Nek sajt trenutno promeni naziv u "Bagajlija", da zatvorimo sve teme na neodređeno i a u kurac. ČITAJTE, BAG JE U PITANJU, JEBO VAS LEBAC NEPISMENI, AAAAAAAAAAAAAAAAA!
Tako je slušajte zmiu. Inače posterima se desilo ovo http://schools-wikipedia.org/images/221/22162.jpg .
Da ne bude da spemujem, moderatori da li bi se smatralo plagijatom kada bi ja uzeo jednu definiciju koja je slabo ocjenjena, a jedna jedina je na tu temu, i malo je komponujem i da bude bolja, bar mislim da će biti bolja???
Zašto mi nema 7 postera?Recite mi ODMAH.Ahahahaha,e pa...
E ljudi, a šta je sa posterima?
Kako se citira?
citat .....tekst....tatic Ovo citat tatic golemim slovima.
Nema na čemu.
Селенијум не спамуј, у жестокој сам серији бановања!
E izvini, nisam namjerno, rifrešovala sam stranice, pa sam mislila da je neka druga u pitanju. Sori..
Оке није страшно, у реду кад је неко затишје, него су сад сви навалили о проблему са постерима, па да не гушимо теме.
E fala.
Кад пређем курсором преко ове рекламе за Теленор случајно заузме ми пола странице и неће да се склони добрих 10ак секунди. Да ли ће ово увек овако да буде?
Čim makneš kursor,nestaje i reklama.:)