Pitanje autor - odgovor moderator

  1. premestio sam na drugu temu post..

  2. Čim ocenim neku defku, spontano i demokratski postanem odjavljen (ne odjavim se ja, nego me izbaci). Jel bi mogli nešto da uradite povodom toga?
    Koliko znam, nisam banovan.

  3. Ako ti je ovo dupli nalog koji je bio banovan moguće.

  4. Nije dupli, ovo mi je jedan jedini.

  5. I meni se to sad dešava. GAZDA popravljaj pod hitno ovo čudo!

  6. Iz nekog razloga sam se profil odjavljuje posle par minuta. Da li je do vas problem ili pak do mene ili mi je profil počeo da živi sopstveni odvojeni život?

  7. Nisi jedini Dukka, meni se prvo dupli tripovao sad i ovaj.

  8. i meni isto odjavljuje.'ajmo programeri.if > then.

  9. Okej, samo sam se zabrinuo za svoju budućnost na sajtu, prvo sam misliJo da mi je neko uleteo na profil, ali pomislih onda:"Dukka kralju zašto bi ti to neko uradio?"
    I još nešto, neke definicije ne mogu da ocenim, tj već su ocenjene, ali nisam ih ja ocenio. Da li je to opet do vas ili možda i nije?

  10. Brate ako si odjavljen izgleda kao da si ocenio defku. Valjda...

  11. preopteretila se baza?možda treba nova baza samo za odgovore na pitanja i forum, tako će biti lakše da se glavna baza rastereti i da sve šljaka.p.s. dajem samo predlog.

  12. Ja ocenim defku, izbaci me, kad se ponovo prijavim ista defka kao da je nisam ni ocenio.

  13. pošto je dosta autora i dosta postova u isto vreme, predlažem da se postovi ne šalju u istu bazu, ići će sve mnogo brže i lakše će biti i moderatorima i adminima pri brisanju postova,da se posao podeli.ponavljam, ovo je samo predlog. i savet za brže šljakanje sajta.

  14. Имам једно глупо питање: Може ли да се отвори каква тема гдје аутор качи своју дефиницију коју "и брис'о би и не би брис'о" и оставља на одлуку модератору као јелте лафо мјеродавном. Дешавало ми се често да напишем нешто што је реално шит, а народу се (гледајући по оцјенама) ко фол свиђа, па останем у недоумици. Сад опет имам једну такву, па ми паде на памет да приупитам.

  15. pošto je dosta autora i dosta postova u isto vreme, predlažem da se postovi ne šalju u istu bazu, ići će sve mnogo brže i lakše će biti i moderatorima i adminima pri brisanju postova,da se posao podeli.

    Ako može da se izvede, onda ok:)

  16. preopteretila se baza?možda treba nova baza samo za odgovore na pitanja i forum, tako će biti lakše da se glavna baza rastereti i da sve šljaka.p.s. dajem samo predlog.

    pošto je dosta autora i dosta postova u isto vreme, predlažem da se postovi ne šalju u istu bazu, ići će sve mnogo brže i lakše će biti i moderatorima i adminima pri brisanju postova,da se posao podeli.ponavljam, ovo je samo predlog. i savet za brže šljakanje sajta.

    Опрости, ал мене је од ових постова ухватио страшан трансфер блама :Д
    Сав сам се најежио, оцам.

  17. može da se izvede, tako funkcionišu prebukirane mreže, logičan sled i ideja,

  18. Opušteno Faco samo klimaj glavom i smeškaj se.

  19. Opušteno Faco samo klimaj glavom i smeškaj se.

    Разумио, капетане! Сад свако у своју базу да не преоптеретимо сервер. И покриј се рам меморијом, знаш да си преладио матичну плочу ономад. лололо

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.