![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Победа за преводиоца!
KVLTČINA!
http://www.youtube.com/watch?v=kayFrIR-Qfw
Ахахахахахахаххахахахахах! До јаја!
Боље што су избацили из филма, био би тотални трансфер блама.
Jel mali Konor igra posle u Detojidu gradu rocka?
Игра. Штавише, ту је и јеб'о.
Ааааааааааа а ја видим познат ми клиња! Он глуми ваљда и у Американ хистори екс.
Jebo mater znao sam da mi je odnekud poznat.
Džimi šta je to danas s' moderatori i s' Terminator mnogo ste se nešto naložili...
Симболика.
Najjaci je tek prvi komentar ispod klipa koji je Dzimi postovao. Ne bih rekao da se ne slazem u potpunosti.
Ja doputujem u septembru 1991. direktno iz kasarne u NS na prijemni za faks, odradim prijemni i prošetam do Arene, a tamo premijera T2. Uđem, kupim kartu, blagajnica pita gde bi hteo da sediš, ja kažem gde je najbolje, ona mi da 12 mesto u drugom redu na balkonu. Usro sam se od filma. Još me to drži kao najjači filmski doživljaj. Jebo IMAX.
AAAAAAAAAAAA DŽIMI!!!!!!
VI KEN FIKS IT!!!!!!!!!!!!
Пало ми нешто малопре на памет...
Запитао сам се да ли терминатор има пимпек. Онда сам се сетио сцене кад се конобарица одушеви голим Шварценегером у оном клубу на почетку филма. Значи има га.
Питање - је л' би могао да трси неке цаве ш њиме?
Могао би да трси, али цаве морају да имају у виду да Терминатор свршава напалм.
Sara Konor je upravo primila Bobana na Avali...
i ti gledaš,kramponom? evo i moj sin...
Kolko je bolji drugi deo...Jel si mu pokrila oči kod ovih scena? :)
ne bre,on je veliki dečko,tinejdžer još malo...drugi deo bolji...moje dete prvo na gitari naučilo YOU COULD BE MINE,majka to volela onomad,kad bila mlada...i ložila se na taj drugi deo i G'N'R...tad sam ja bila kao on sad...evo sad mu pričam...
Evo za tebe da se setiš starih dana...;)
http://www.youtube.com/watch?v=VlzptZ9wieQ
eh,mladosti...