Zna li neko koji je ovo film?

1. rekoh ja, pomijara filmofil :)
    a što sam se nagledao te B produkcije u ratnim godinama u Bosni, braćo mila... video klubovi dobijali kasete na metar, banalan primer je neko kinesko kung fu sranje 200 grama kung fua sa Džeki Čenom - taj lik je snimio sto filmova pre nego što je postao poznat...

Probajte ovu glupost da vidite: http://www.imdb.com/title/tt0081693/ tu će vam biti jasno šta sam ja sve gledao :))

2. Nekog nacistu za vreme WWII stavljaju u komoru, on se budi decenijama kasnije i okuplja neke pankere ili tako nešto.
    Znam da je scena za vreme bombardovanja Berlina na početku urađena u crno-belom, a ima i jeda scena kada neka likuša dođe sa nekom usranom pank frizurom u dvorište a njenu kevu samo što ne strefi srčka.

3. Vlajko, ubaci još neku scenu, možda se neko snađe...

4. Mogu ja da pitam nešto? :) Mogu,fala.Nijesam sigurna da li je to film ili serija.Kao četiri muškarca,drugovi,odu u jednu kuću malo dalje od grada,Londona,kao da odmore od gradskog,brzog života.Oni odu i tamo su kao upravnice dvije lijepe đevojke,a oni kasnije ukapiraju da su lezbejke.Onda ovaj jedan posmatra na kameru kako će miš da upane u mišolovku koju je postavio u svom stanu.Možda se još nečega sjetim u međuvremenu.

5. Ovaj što me interesuje je isto neko potsapokaliptično niskobudžetno ostvarenje. Početka se sjećam. U pijesku, vajda je pustinja, ostale neke mašine iz rata, koje detektuju puls i otkinu glavu. Te su ljudi napravili neku korisnu stvarčicu koja im prikriva puls. I jednom se liku pokvari i na otkine mu glavu ovo iz pijeska. To je sporedni lik, haha.

6. Na ovoj temi samo pitanja bez odgovora...U kom paralelnom univerzumu vi sanjate te "filmove"?
    :))))

7. haha ' filmove'.. :) .. to su vjerovatno vrhunci kinematografije, ali nije prošlo dovoljno vremena za potpuno shvatanje genijalnosti..

8. Веснам да није можда ово?
    http://en.wikipedia.org/wiki/American_Pie_2

9. Nije,starija 4 muškarca. :)

10. 22 odgovorio dobro...

11. Је л' то филм кад један од њих гледа порњаву преко неких наочара, као неку симулацију, па онда нападну те машине, а он ништа не види и не чује? Или сам помешао с неким другим?

12. to je taj film Džimi, samo nije to niskobudžetno, to je Verhovenov film sa ekstra glumcima...

13. Онда га се и ја сећам, добар је филм. Типичан за тај период.

А је л' зна неко који је ово филм... Мислим да је француски, а можда је и белгијски, нисам сигуран. Ради се о виолинисти неком. Не сећам се о чему се баш ради, ал' знам да му на почетку филма нешто не ради виолина како треба, лоше се чује, па је носи код мајстора и овај му каже да је у питању душа (то је неки део виолине, небитно). После тога се појављује нека жена, он буде с њом, па нешто прсне с мозгом и крене да свира по подземним пролазима и ту га наватају неки гилиптери и сломе му виолину. Не сећам се ништа више.

14. ТО! Захваљујем најлепше!

15. Džimi,da nije The Violinist iz 1994?

16. Је. Из '94. је. :)

17. Ovako, biop na rtsu 1 pre nekih pola sata ako ne i vise. Teletekst nesto kenja pa ne mogu sam da pogledam kako se zove. Gledao sam ga od pola, svideo mi se i sada me jako zanima kako se zove kako bih ga mogao skinuti i pogledati opet.

Elem, da kazem nesto o samom filmu. Neki lik je maznuo telefon i zbog toga je priveden. Neki lik ga je vozio na motoru (pandur kojeg glumi Manda), ali su se oni zapucali u neki traktor. Pandur je poginuo a ovaj ''zatvorenik'' je preziveo. Bilo je i neko nevreme, pa su samo tako lezali i kisnuli jer je ovaj bio zavezan za pandura. Tu je naisla patrola i pokupila tog lika koji je maznuo telefon. Oni su se tako vozili, mogli su poginuti da bi ih na kraju udario grom. Vozili su se po praznom autoputu i bilo je nevreme. Naisao je neki lik koji ih je slepao i 'mrkao nesto pa je pricao sa svojim izmisljenim sinom koji je bio na zadnjem sedistu. Slepao ih je dok se nije toliko uradio da je zaboravio da ga slepaju pa se istripovao i krenuo da bezi od pandura koje je ustvari slepao. Kasnije je pukla sajla, on je pobegao a panduri se slupali, itd. Ajde da neko pomogne, molim vas. Domaci je film, inace.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.