Zna li neko koji je ovo film?

1. Чини ми се аустралијски филм или се дешава у Аустралији, апокалипса, нека радијација или тако нешто, људска раса пред одумирањем и читав живи свет. Постоје неке таблете, за самоубиство, за оне који би да умру на миран начин... и онда тужне сцене кад родитељи дају деци те таблете и пију их и сами, умиру сви заједно у кревету.
    Скоро сам била нашла како се зове па опет заборавих...

2. То ми звучи као почетак оне серије, кад само деца преживе, а маторци умру, па клинци направе племена.

3. bruse koji si mejnstrim očiglednjak :D ta serija pleme je do jaja haha.

4. Јесте Сурови, изгледа да је тај. Није био нешто нарочито филм али је била тешка та сцена са децом, потресна...

5. jebemliga, ovaj ima te tablete i ubijanje dece i ostala sranja... nisam ga izdržao do kraja...

EDIT: a ovu plažu nisam gledao, nije ni čudo da ne znam za njega :))

6. bruse koji si mejnstrim očiglednjak :D ta serija pleme je do jaja haha.

Хипстерај. :)

7. Bilo iza ponoći, dosadno, a HBO stavio zvezdicu kao da je šatro horor, mada sam se malo začudio kad videh Viga Mortensena :)

8. У ствари, није хипстерај. Био сам је потиснуо, па ми се учинило. :)

http://www.youtube.com/watch?v=fW3UyzWOQ7Q

9. A to pleme nisam ja ni pominjao, ne znam što mi ga Surovi imputuje ;)

10. haha, pa ono, apokalipsa - kormak makarti. kamon :p vidiš da sam izgleda pogodio

11. Nemam pravi izraz za sebe, ja sam filmofil pomijara, gledam sve što uhvatim...

12. Имала сам и ја једног таквог комшију као што си ти Брус, тај је гледао све што му се пусти а што је знао да се уживи, ми се деца сакријемо иза троседа и смејемо се кад он шутира замишљене негативце док гледа неку нискобуџетну акцију, оно, Бад Спенсер и сл.

13. e da, da li se neko seća filma, bio sam baš klinja ali mi ostao u sećanu, bio na RTB tamo neke 90 ili 91, ne znam tačno, naši ga preveli - U CARSTVU SNOVA?

horor inače,valjda...nešto, lik zaspi, pa ima neke trip snove, zaboravih..aj Bruce, ti si stariji, možda čak i znaš?:)

14. Сећаш ли се још неког детаља, знам хороре из тог времена...

15. može ovaj biti http://www.imdb.com/title/tt0087175/ ali je to bilo plodno vreme za niskobudžetne filmove o snovima, naročito posle Strave u ulici brestova... daj još neki detalj...

16. uh, jedini detalj kog se sećam je da lik iz lifta valjda, razdvaja sam sebi glavu i iz nje izlazi kobra...to je to:)

17. JESTE BRUS! sad sam video trejler i prisetio se! hvala!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.