Zna li neko koji je ovo film?

1. Nema na čemu, mada ja ništa nisam uradila. :)

2. Ko zna ime filma koji počinje na snimanju Vesterna sa trećerazrednim glumcem, koji doživljava fijasko kao glumac, ali ga tada angažuje tajna služba za veliku pljačku banke po nalogu tajne britanske službe. Nisam siguran, ali mislim da glavnu ulogu igra Majkl Kejn (Michael Caine).

3. Onaj film, kao tri hrvata idu na tekme, piju i fiksaju se, a jedan hrani mačiće.

4. Da li neko zna za jedan film koji je ja mislim prikazan na festivalu dokumentarnog filma(ili nešto tome slično) pre nekih možda 30ak godina. To je kratak film koji kreće tako što jedna osoba ulazi u sobu i nešto uradi unutra i onda izađe, a nastavlja se tako što sledeći put ista osoba ulazi i radi istu stvar ali u isto vreme ulazi i druga osoba i radi nešto levo i tako sve scena za scenom dok se ne dostigne neki veći X broj ljudi koji rade random stvari a svi se međusobno mimoilaze i ne smetaju jedno drugom. Znam da je konfuzan opis ali i meni je neko prepričavao o tom filmu i veoma me je zainteresovalo a ne mogu da nađem ništa o njemu na netu. Svaka pomoć je dobrodošla.

5. Naš film, na foru sedam ipo.
    Uglavnom glumi onaj hipster Andrija i ide kod ćaleta u bolnicu samo da bi mu uzeo pare jer je narkoman. Onda ima neka klinka buržujka koja maltretira svoju najbolju drugaricu jer nema para i kasnije joj se sve kao vrati. Nem pojma al dojajan film.

6. Duče, gledao sam taj film. Da nije Ona voli zvezdu!?

7. Ustvari nije. Ovo je nešto na tu foru. Jaooo, ne mogu da se setim tog filma.
    Ta klinka u filmu ima ćaleta nekog popa, jel?

8. E to, zahvaljujem.

9. Pogledaj THE DAY. Bruka. Pozdravi sve kuci. xD

10. Zna li neko gdje moze da se skine/zbavi/pogleda ovaj film: http://www.imdb.com/title/tt0063479/. Trazim svuda, ali nalazim uglavnom mrtve torente od po 4 gige. I ako je neko gledao, da kaze utiske.

11. Kad sam bio klinac gledao sam neki crtani kao neki mali žuti, stvarno ne znam koja je to životinja, al uglavnom najviše je voleo da jede neke ćufte što sprema neki lik na brodu. Ne sećam se tačno kako je dospeo u neku džunglu, al njega neki buržuji navataju i odnesu nekoj devojčici, on pobegne i hepi end. Zna li neko o kojem crtanom filmu je reč?
    xD

12. Neku noć naletih na TV-u na neku mini seriju, pa je polovočno odgledah...Radnja je smještena u Australiju početkom 20. vijeka. Sve se vrti oko neke četveročlane porodice, muž i žena sa dvije ćerke, s tim da im to nisu zajednička djeca, nego iz ranijih brakova il tako nešto. E sad, tu je i neki bogati dečkić koji pojebe i jednu i drugu šćer, jednu iz ljubavi, drugu iz zajebancije. Posle toga on ode u rat, a ovi ovamo izginuše oko toga koga će on da oženi. Pošto je materi zinulo dupe na njegove pare, ona lažira medicinske papire koji potvrđuju da je njena ćerka trudna (koju je ovaj kresno iz zajebancije) i tako natjera nesretnika u brak. Ispostavi se da je ova druga kćer trudna i kad se beba rodila, ta zla mater na prevaru otme bebu a ovu strpa u ludaru.Onda se pojavljuje neki advokat teški alkos koji čupa ovu iz ludnice, pa neki Aboridžini i opet neka oteta djeca i tako...Onda zaspah. Uglavnom, ako je neko gledao, prepoznaće, pa nek okači linak, fala.

13. Ima li ko da pomogne?
    Elem, lupam glavu kako se zove film, istinita priča o DJ-u koji se rastura od droge, pa u nekom momentu ogluvi i tek tada postaje poznati DJ.

Da, pojavljuje se i neki ogromni dabar u njegovim halucinacijama...

14. То ти је Моцарт.

:)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.