Zna li neko koji je ovo film?

1. Pobedi me Pacov za 12 sekundi. :)

2. Кад имам гугл тулбар :Д

3. To!
    Gledala sam film pre nekig 5 godina....ostade mi u sećanju kao opšte ludilo!

Hvala momci! :)

4. Нема на чему Ела, драго ми је да сам помогао. :)

5. Филм о неком црнцу бескућнику којег покупи неки буржуј са улице, плати му клопу и да му неку кинту да трчи на покретној траци. Црнац ко црнац добро трчо и буржуј га поведе у шуму кроз неку леватксу причу. Горе још брдо буржуја који су уствари убице бескућника. Пусте им пар минута форе да им бјеже и они их гањају на моторима.
    Кратак сажетак филма.
    Филм није неке квалитете али гледао сам га са покојним ћалетом па ако ми неко може помоћи волио бих га поново погледати. Чисто из сентиментални разлога.
    Филм је сниман вјероватно крајем 90-их или почетком 2000-тих

6. sumnjam da će iko uspeti da provali ali ono..
    gledala sam ga kad sam bila baš mala, dakle, film je iz '80 ili '90 noviji nije.
    i priča počinje čini mi se u fazonu "roda se zajebala kada me je donosila, umesto XX spustila je XY" dakle, on želi da bude devojčica..
    i jedina scena koje se sećam jeste neki kao rođendan, maskenbal, gde njega keva obuče u kaubojsko odelo, a on se posle razmeni s nekom trebom i pojavi se pred odras'o svet obučen u plavu haljinicu za princeze.
    tako nekako.

i pošto, čini mi se, nema teme za serije.. isto me zanima.
    dve serije, takođe su išle '90 (mada ova druga možda čak ranih 2000-ih)
    1. kao neka plavuša kojoj je sestra, čini mi se, umrla, i sada ona uz pomoć kompa, čega već, ide u neki paralelni svet, svet snova, nešto nemam pojma.. kao stavi neke naočare i voila, ode tamo.
    ima zelene oči. valjda.
    2. neka grupa ljudi, bila je samo jedna cava međ' nj' čini mi se.. i onda oni "razotkrivaju urbane mitove", odn neobjašnjive zločine i sl.. sećam se samo epizode sa bezglavim jahačem (samo što je ovde umesto konja im'o motor).. i onda sve to tako čudno oni na logičan način objasne. valjda.
    puštali su je na pinku. valjda.

7. ova prva serija ti je http://www.imdb.com/title/tt0112209/, to znam sigurno, ostalo ću da vidim...

EDIT: ova druga je možda http://www.imdb.com/title/tt0115326/

EDIT EDITA: video sam da je Lori, sam sebi se nasmejah :)

8. ee da, ta!
    hvala, bruse :)

9. p.s. nije daryll hannah no lori singer :)

10. Брус велико ЛАХВА!

11. Aj treba mi jedan francuski film o nekom fudbaleru u usponu, možda je i komedija. Znam da je taj glavni lik vrlo čupav, znam da je igrao u zatvoru ,znam da je na kraju završio u Paris Sent Žermanu i karao super ribe. Čini mi se da se u naslovu pominju i neke tri nule, nemam pojma. Može pomoć ?

12. Sori Šerlok, nemam pojma o francuskoj sceni osim Lika Besona...

13. Da se ne zove 3:0? Ne nađoh ga na IMDB-u, ali znam da me je ortak smarao sa istim.

14. Аааааааааааааааааааа како је то моћан филм, има да полудим ако се не сјетим како се зове, фала Брусе у сваком случају.

15. Gledao sam to, pojavljuje se Ronaldinjo.

16. http://www.allocine.fr/article/fichearticle_gen_carticle=460971.html
    Evo ovo nađoh, gotovo sam ubeđen da je to to, samo umesto : je -. 'Nači 3-0.

17. Tooooooo

http://www.youtube.com/watch?v=XE-yoRxyHt8

Цареви сте, хвала. И одгледајте ако нисте.

18. Neki jeftini film iz 70ih, 80ih. Neki lik ukrade robota i onda se švercuje u neki brod, u njemu su samo par likova i jedna dobra pička. Lik isprva kontroliše robota ali onda robot postane rogue i krene da ih ubija. Jednom robot stavi od ovog lika facijalnu kožu na sebe i javi im preko kamere da dođe, na kraju jedan lik ipak ubije robota i samo pička preživi.
    Naravno film je vrlo jeftin nešto kao film The Android 1982, a ovde se ne radi o androidu već o pravom robotu sa metalnim skeletom.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.