Prijava

могло би бити... погледаћу ако нађем кад будем имо времена... хвала у сваком случају...

E, sad i meni treba pomoc, ne secam se lepo, ali izvuci cu sve cega se secam:
Covek zivi normalan zivot, ide na posao, itd. Jednog dana upali vesti i cuje da ce da nasledi cunami (ili neka druga katastrofa), pogleda kroz prozor i vidi cunami kako unistava grad... Mislim da umire. Odma posle toga sledeca scena, kao da je vreme vraceno u nazad, ukljuci TV i cuje da ce da se desi zemljotres... Pa onda za virus, pa pricaju kako treba ostati kod kuce, dok se vojska u nekim sci-fi odelima seta okolo... Bukvalno, film se vraca iznova i iznova ponovo, ali se scenario menja, druge katastrofe, itd. Film je snimljen od prilike negde od 1995 do 2007.

Poznato mi je i iz nekog razloga mi je Dzordz Kluni u glavi,ali osecam da sam tacno lupio...

pojma nemam orle3K, ko glumi, jel se sećaš bar toga?

Verovatno je Dzordz Kluni, rekao bih oko 40% kako me mozak sluzi...

Mislim da nije,isao sam po filmovima njegovim,nema nesto tako..

EDIT:Verovatno si pomislio kao ja,jer glumi u "Perfect storm",pa te to zbunilo.

Jedino sto mogu da vam kazem, jeste da je lik imao crnu, kratku kosu...
EDIT: Evo, snasao sam se, http://www.trilulilu.ro/miky1033/ce975cbb26b432.

Могуће је да је тај Енд Деј, гледао сам га на Нешнал Џиографику или тако неком каналу, потпуно је исти ко што си га описао, само се дешева на аеродрому или тако нешто.

E ovako: dokumentarna serija, mislim da je išla na b92 pre nekoliko godina (možda i na rts2), bbc bi trebalo da je kreator. U svakoj epizodi se obrađuje po jedna bolest i princip delovanja iste, kao i odbrana ljudskog organizma. M? Zna neko naziv?

Имам то на неко ДВД-у. Чек.

ЕДИТ : Body story илити Приче о телу. До јаја документарац. Имам само пар епизода, али све су одличне.

http://www.youtube.com/watch?v=3Y06yvITflk

To, bre. Ja se zapetljao, mislio sam da ima mnogo komplikovaniji naziv. Hfala.

Ja vec godinama pokusavam da nadjem jedan film koji sam gledao kao klinac, americki film... ne znam cak ni koji je zanr, ali uglavnom grupa ljudi sazna da negde ima neka velika suma novca, cirka milion dolara, zakopana ispod cetiri palme koje izgledaju kao slovo "W". I onda se oni tako ganjaju kroz ceo film i na kraju nadju te palme i potuku se oko para i ispadnu im sve pare iz kofera i raznese ih vetar... prica se desava negde u osamdesetima, koliko mi se cini. Mislim da je do jaja glup film, ali pre nego sto umrem, jedna od stvari koje zelim da postignem u zivotu je da saznam koji je to film.

Misliš na ovo?
http://www.cinemassacre.com/wp-content/uploads/2008/09/BigW-9.jpg
To ti je film "It's a Mad Mad Mad Mad World", glupost neviđena, hahahaha, ali očigledno ti je ostao u nekom sećanju pa si ga idealizovao!

NE SEEEERIIII!!!!

Jebote, znaci ovo je veliki dan u mom zivotu :)

Znam, imao sam osecaj da je glup film, ali eto, ostao mi je u secanju...
Najljepsa hvala XD

To ti je film "It's a Mad Mad Mad Mad World", glupost neviđena

Ne slažem se. Mislim da je odlična komedija, bar mi je kao takva ostala u sećanju. Igra i Džeri Luis epizodu od 30 sekundi.
Doduše, poslednji put sam gledao taj film kada sam imao 11,12 godina.
Mislim da ga imam i narezanog negde, pa ću da vam se javim sa eventualno izmenjemin stavom, ako ga budem ponovo odgledao.

Sad bas citam o njemu na imdb, izgleda da je bio dobar film... sezdesetih :) I ja cu sad da ga iskopam negde.

Pa da, i meni je bio super kad sam imala 12 godina, sećam se da sam sa sestrom i dva brata od tetke bila u selu kada smo ga gledali i toliko smo se kikotali da se moj najmlađi brat upišao u gaće, ali nije smeo nikome da kaže, pa smo ga posle danima ucenjivali...