Zna li neko koji je ovo film?

1. Nikako ne mogu da se setim naziva filma pa ako neko moze da pomogne. U filmu se radi o liku koji ne zna kako da spava sa svojom curom,zbog toga sto se svaka cura posle sexa sa njim udala. On i njegov prijatelj su se dogovorili da provere da li je to tacno tako sto ce on da jebe neku debelu curu i posle ovaj prijatelj treba da je smuva ali ga on zajebe....
    Slabo se secam film ako neko zna o kojem filmu je rec neka pomogne
    Hvala.

2. гуд лак чак. чини ми се да је то.

3. ај зини да ти кажем.

4. прилично је хомосексуалан ал ајде.
    http://www.imdb.com/title/tt0452625/

5. Ne mogu da se sertim da li sam pitala ali nema veze.
    Neki stručnjaci ili su samo turisti došli u jedan grad koji je opustošen nigde žive duše nema, odsedaju u neki hotel u kojeg nikog nema i tu provode par noći gde misteriozno jedan po jedan umiru. U slavinama nema vode samo se čuje neko sablasno šištanje kada se odvrne i dok su čekali na vodu u drugoj prostoriji, u kupatilu misteriozno nestaje telo njihovog prijatelja kojeg su ostavili tu. Shvataju da se duhovi ili fantomi nalaze u cevima za dovod vode i nije im jasno kako su tela nestala.

6. То ти је неки флешбек ако си летовала у Сутомору.

7. Hahahahahaah idi bre. Ako znaš kako se zove film daj link. Mislim da u naslovu filma ima reč fantomi ili nešto slično.

8. Nije.
    Taj je sa istraživačima koji su naleteli na nešto nobično u tamnim prostorijama. Slična je tematika sa tim ali je ovaj koji sam opisala je drugačiji.

9. нека 2 3 ортака и неке 2 3 рибе иду на неке журке као, рејвују, и тако нешто
    један од ортака је као и наратор, кења ту шта се све дешава и ложи се на једну од те 2 3 рибе ваљда
    и мршав је
    старији филм, име му има баш везе са тим журкама као, рејв парти тако нешто

10. 4 lika idu na vencanje petog koji se vencava sa srednjoskolskom devojkom jednog od njih cetvorice.Jedan je crnac i u filmu ga kao predstavljaju kao manekena prajsa hurlija. Jedan od njih je seksualni zavisnik i pokusava da pobije rekord V. Cemberlina. Zesca je komedija. Ne mogu nikako da nadjem.

11. Da nije onaj Buying a cow?

12. Radnja filma je da je familija utripovala da je počeo valjda nuklearni rat, i zatvorila se u buker pod zemljut, tipa 20 godina. Imali sina, sve ga lepo učili, dobar dečko skroz, pa je izašao u svet i skontao da ništa od toga nije bilo, toliko se sećam. Dajte me prosvetliti, treba mi to.

13. To je to, fala ljepa!

14. trijes pet godina
    :D

15. samo reci, nema problema :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.