Zna li neko koji je ovo film?

1. pozdrav Ronnin hvala

2. Kao neki klinci hakeri skinu neki program ili virus sta vec, koji traze neki kriminalci.
    I ti kriminalci saznaju u koju skolu idu klinci i tu dolaze da im jebu kevu i da uzmu program ili virus (sta vec) .

Toliko znam..
    Secam se i scene kada ti klinci kao traze back door da uhakuju negde i jedan koristi joystick i seta kroz neke hodnike do tog back door-a (na kompu, naravno)

He he, ala sam ga objasnijo.

3. http://www.imdb.com/list/FCE8PtPFffw/

Сале, види овде. Да си барем рекао неког глумца :)

4. Pih ne mogu nadjem :)
    Nema veze, znam samo d mi se svido film i to :)
    Fala za pokusaj :)

5. sale ja mislim da je to serija
    jes gledo na teveu

6. Teve, teve.
    Mozda i serija jebogati, ne znam..

7. jeste verovatno, serija na prvoj koliko se secam.
    ovaj jedan se zove Itan, jel?
    EDIT: Ustv nije prva.

8. Ne secam se niena, ali nisam gledao skoro..
    Ima jedno 6,7 godina kako sam gledao..

9. Predlagao je neko na vuki, fazon filma je da se pojavila neka nova droga i kace nadrogiraš ti bukvalno odeš u neki drugi svet umom, i onda krenu u tom drugom svetu valda vanzemaljci da jedu ljude il tako nešto, i onda neka dva lika odluče da spasu svet

10. Хујо Смрад
    fazon filma je da se pojavila neka nova droga i kace nadrogiraš ti bukvalno odeš u neki drugi svet umom

to je ona epizoda saut parka, sa mackama

11. Ako nije avatar sto Bohur rece onda to e sigurno matriks

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.