Zna li neko koji je ovo film?

1. @Dragisic
    da nije "RRRrrrr!!!"? ni on nema veze sa vikinzima
    http://www.imdb.com/title/tt0357111/

2. Nije RRRRRR. Taj što ga ja tražim je iz 80 godina i ne govore na francuskom.

3. Dragisicu, da nije ovaj:

Kad su žene imale repove

Gledao sam ga krajem 80-ih, inače je iz 1970. godine. Komedija o sedam pećinaca koji tragaju za novim staništem nakon što im grom sprži postojeće. Nalete na pičoku i onda nastane raspad sistema. Film je italijanski i pećinski ljudi govore na italijanskom, ali i ispuštaju te pećinske glasove.

Ima ceo film na jutjubu, na ovom linku.

4. To je taj film, to je ta pičoka, to je to strndžanje i izgleda da pričaju peloponeski. Špageti Apokalipto.

5. Obožav'o sam taj film kacam mali bijo, uživaj u špageti apokaliptu.

6. prico mi ortak skoro, neki horor o lutkama
    tipa lik dobija otkaz, vraca se u rodni grad iz kojeg svi beze
    neka babetina je imala pozoriste s lutkama, pa je neki klinac nesto dobacio i taj klinac pronadjen mrtav
    posle narod odsece bakuti jezik i ubije je i ona se sveti kroz svoju unuku ili sta vec neam pojma
    naslucuje li neko o kom je filmu rec i jel vredi pogledati

7. Ja mislim da sam gledao film, fazon cela porodica ubija, tako nesto a?
    Sam' da probam da se setim...

8. deder reci mi naziv filma na engleskom ako znas, pa cu ti reci dal je to to

edit: nisam gledao, samo mi ortak reko da nije los

edit2: cini mi se da ima ''dead'' u nazivu

9. deluje jezivo, kakav je tvoj utisak bvdlga

10. Trololo... :D A fazon mislim da nije to film za koji sam pomislio...

Iskreno, nemam pojma, ne secam se.. u to vreme sam gledao 2-3 horora nedeljno, i u secanju mi je ostalo mozda 5 komaTa...

11. Dragisicu, da nije ovaj:

Kad su žene imale repove

Gledao sam ga krajem 80-ih, inače je iz 1970. godine. Komedija o sedam pećinaca koji tragaju za novim staništem nakon što im grom sprži postojeće. Nalete na pičoku i onda nastane raspad sistema. Film je italijanski i pećinski ljudi govore na italijanskom, ali i ispuštaju te pećinske glasove.

Ima ceo film na jutjubu, na [ovom linku|

у јеботе, тај филм сам гледао последњи пут пре скоро 20 дина, кад га пуштали на РТБ. Тражио сам тај филм, и био убеђен да глуми ББ, кад оно, није то она.
    УЛИ СЕ ИГРА СА ФИЛИ! Мада бих се и ја играо са Фили у оно време...

12. Govorilo se o filmu na temi ''Filmovi''. Noviji film, cini mi se francuski, govori o bratu i sestri cija majka umire i ostavlja im u amanet da odu na Bliski Istok odakle vuku poreklo i da saznaju o svojim precima. Saznaju da im je majka bila silovana od strane polubrata i da im je taj polubrat zapravo otac.

13. Les incendies, Sevaste :)

http://www.imdb.com/title/tt1255953/

Gledao na Fest-u pre par godina. Sranje...

14. Ja gledao i htedoh da preporucim drugu, ali zaboravih naziv. Za moj ukus odlican film :)

15. Ljudi, tražim jedan film, mislim da je nemački ili poljski, bio je pre jedno 2-3 godine na RTS1, i mislim da je mlađi od 2009. Radi se o tome kako je nekom istočno-nemačkom tinejdžeru majka pala u neku komu, a bila žena zagrižena komunistkinja, i posle izvesnog vremena se žena budi iz kome, a Nemačke se ujedinjuju, ruši se neka velika Lenjinova statua, dolazi Coca Cola kao veliki brend... a njen sin se trudi da to sve sakrije od nje. Zna li neko o kom filmu se radi?

16. zanimljivo film taj zvuci
    na skidanje stavljam

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.