Zna li neko koji je ovo film?

1. Tjomi Lee, hvala puno. Izgleda da sam se baš zeznuo oko godine, ali to je taj film. :D

2. Zena se razvede od muza, ali njen svekar je tuzi jer zeli da preuzme staranje nad unukom. Ona sa sinom odlazi da zivi u neku zgradu, gde se vecina zena bavi prostitucijom i nakon nekog vremena i nju uvlace u tu pricu... Zna li neko?

3. Ovaj debeli što stoji pored ovoga što je glumio u Friends seriju, kako se vabi?

http://www.youtube.com/watch?v=CBMNasCqlyw

4. ollanik

zanimljivo film taj zvuci
    na skidanje stavljam

Јеси ли га погледао?

5. Olanik, zašto si Yoda, decxko?

6. Neki lik dobije neko ogromno nasledstvo i kupi celom komsiluku crvene korvete. Koji je to film ??

7. Chris Farley

Debeli lik za kojeg je zainteresovan Meša.

8. mister dids Arrowe, sa onim glupavim Sendlerom

9. A što lepo ne promenite naziv teme u "Bruce, znaš li koji je ovo film?"
    Ti si car.

10. Šta sam sve kucao u pretraživač da nađem onaj film sa crvenim korvetama, (reko da pomognem čoveku) sramota me da napišem hehe
    Svaka čast Bruce.

11. Haha i ja sam guglao i nista, hvala Bruce

12. puna kafana, neki voz stao valjda i u kafani elita našeg glumišta e sad valjda Dragan Nikolić pjan maltretira muziku da svira Život je lep bezbroj puta i na kraju zapali sa Šerbedžijom iz kafane. Tako nešto.

13. mogao sam i da pretpostavim da se tako zove :) hvala puno!

14. Ono prvo ti je ruska reklama za nešto, ne trejler.

15. E ima neki film, kao ljudi žive u nekom selu koje je potpuno izolovano šumom, i neki tu "glavni" u selu su napravili neke crvene kapute, neke maske nekih ćudovišta kako bi zaplašili ponekad mlade u selu, da ne bi otišli kroz šumu do grada, jer bi tamo ostali tj kako bi sačuvali selo?

I onda je jedan lik morao da ode kako bi nabavio neki lek jer je neko bio na samrti BLA BLA BLA ??? zna li neko kako se zove?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.