Zna li neko koji je ovo film?

1. Nadji po glumcu, to ti je onaj sto igra u onom popularnom tinejdzerskom filmu. Nadam se da sam ti pomogao. Nema na cemu.

2. Мислим да је у питању Соушл Нетворк. Глумац је, свакако, Џеси Ајзенберг.

3. E ovako, gledao sam taj film pre jedno 8-9 godina, i jedina scena koja mi je ostala u sećanju je kako jedan lik vezuje drugog lika u nekom vc-u u nekoj ustanovi, šta već, steže mu ruku kaišem da zaustavi cirkulaciju i počinje testerom da mu seče ruku...ako neko zna, bio bih mu vrlo zahvalan...

4. Da možda nije film Testera (Saw)?

5. Ne, u to sam siguran, ne pojavljuje se lik na TV-u i priča, već je tu pored žrtve...

6. Reče mi muž da u Scar Face ima takva scena. Da možda nije taj film?

7. hmmm, nije, ovo je teška hororčina...evo tražim već dva sata :P

8. Да није Хостел?

9. Uf, baš liči, ali čini mi se da nije, kao što rehoh gledao sam ga pre 8-9 godina, dakle malo stariji, mada ni ovaj Hostel nije loš, pogledaću, hvala :D

10. Francuska komedija. Tri vrača ili mađioničara, putovali kroz vreme da obaveste nekog šta će da se desi i promašili vek za jedno 15-ak vekova pa su se stvorili u 21-om. Zna li neko naziv filma?

11. "Посетиоци"?
    :))))

Мислим, опис не подсећа толико, али тек да нешто кажем.

12. :)))))) Nisu posetioci.

13. Сетио сам се! "Посетиоци 2"!

14. Ih :) Nisu uopšte Posetioci. Nijedan deo. Neki drugi film. Seti se, seti se. :))

15. Како се зове филм, неки ликови иду за неком рибом која је отишла у Сијетл на сарану Курт Кобејна?

16. Е јесте! Фала Рошуу :))
    Иначе филм је жешћа болешчина...

17. Молим! :)
    Онако, добар је то филм, мислим да је индипендент, а има свакаквих ствари. Ја памтим по тетоважи дрогираној коју Пилоту исцртају по лицу они хипици.

18. Али како нисам могао да се сетим никога ко глуми. Ало бре - Бабл бој, кучка из "Правне плавуше", Кокс из "Стажиста" и дукатлија из "30СТМ" ...

19. Ја овог зовем Дони Дарко јер не умем да му прочитам име.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.