E ovako, gledao sam taj film pre jedno 8-9 godina, i jedina scena koja mi je ostala u sećanju je kako jedan lik vezuje drugog lika u nekom vc-u u nekoj ustanovi, šta već, steže mu ruku kaišem da zaustavi cirkulaciju i počinje testerom da mu seče ruku...ako neko zna, bio bih mu vrlo zahvalan...
Uf, baš liči, ali čini mi se da nije, kao što rehoh gledao sam ga pre 8-9 godina, dakle malo stariji, mada ni ovaj Hostel nije loš, pogledaću, hvala :D
Francuska komedija. Tri vrača ili mađioničara, putovali kroz vreme da obaveste nekog šta će da se desi i promašili vek za jedno 15-ak vekova pa su se stvorili u 21-om. Zna li neko naziv filma?
Молим! :)
Онако, добар је то филм, мислим да је индипендент, а има свакаквих ствари. Ја памтим по тетоважи дрогираној коју Пилоту исцртају по лицу они хипици.
Nadji po glumcu, to ti je onaj sto igra u onom popularnom tinejdzerskom filmu. Nadam se da sam ti pomogao. Nema na cemu.
Мислим да је у питању Соушл Нетворк. Глумац је, свакако, Џеси Ајзенберг.
E ovako, gledao sam taj film pre jedno 8-9 godina, i jedina scena koja mi je ostala u sećanju je kako jedan lik vezuje drugog lika u nekom vc-u u nekoj ustanovi, šta već, steže mu ruku kaišem da zaustavi cirkulaciju i počinje testerom da mu seče ruku...ako neko zna, bio bih mu vrlo zahvalan...
Da možda nije film Testera (Saw)?
Ne, u to sam siguran, ne pojavljuje se lik na TV-u i priča, već je tu pored žrtve...
Reče mi muž da u Scar Face ima takva scena. Da možda nije taj film?
hmmm, nije, ovo je teška hororčina...evo tražim već dva sata :P
Да није Хостел?
Uf, baš liči, ali čini mi se da nije, kao što rehoh gledao sam ga pre 8-9 godina, dakle malo stariji, mada ni ovaj Hostel nije loš, pogledaću, hvala :D
Francuska komedija. Tri vrača ili mađioničara, putovali kroz vreme da obaveste nekog šta će da se desi i promašili vek za jedno 15-ak vekova pa su se stvorili u 21-om. Zna li neko naziv filma?
"Посетиоци"?
:))))
Мислим, опис не подсећа толико, али тек да нешто кажем.
:)))))) Nisu posetioci.
Сетио сам се! "Посетиоци 2"!
Ih :) Nisu uopšte Posetioci. Nijedan deo. Neki drugi film. Seti se, seti se. :))
Како се зове филм, неки ликови иду за неком рибом која је отишла у Сијетл на сарану Курт Кобејна?
"Хајвеј"
http://en.wikipedia.org/wiki/Highway_(film)
Е јесте! Фала Рошуу :))
Иначе филм је жешћа болешчина...
Молим! :)
Онако, добар је то филм, мислим да је индипендент, а има свакаквих ствари. Ја памтим по тетоважи дрогираној коју Пилоту исцртају по лицу они хипици.
Али како нисам могао да се сетим никога ко глуми. Ало бре - Бабл бој, кучка из "Правне плавуше", Кокс из "Стажиста" и дукатлија из "30СТМ" ...
Ја овог зовем Дони Дарко јер не умем да му прочитам име.