Zna li neko koji je ovo film?

1. darth bruce hvala ti k'o bratu.

2. Nije film nego serija al nadam se da ćete mi pomoći. Radi se o liku koji se bori protiv demonskih sila. Mlad lik, živi u knjižari sa duhom koji dolazi iz lobanje i ovaj mu pomaže. Fora je što lik ima štap za hokej i pomoću njega baca mađije. Ima dosta runa i tih zajebancija. Unapred hvala

3. skini knjige s neta, Jim Butcher, The Dresden files - nema na srpskom ali vredi zbog njega naučiti engleski :)

4. Šljakam engleski solidno tako da nema problema potražiću :)

5. Сад је био филм на прва плус,глуми Жан Рено. Почео сам да гледам па сам баталио јер сам имао обавезе. ГЛуми нека женска, у филму Матилда, изгледа ко дете мала, равна ... НИсам стиго да уђем у штос али би волео да погледам, ај ко зна нек пусти линк, или бар назив :D

6. Хвала ти.
    Јбт. сад је баш лепа, у филму ужас

7. Неки лик ваљда из Мексика одлази да игра балфу ваљда за Манчестер (можда и Њукасл, не сећам се) и као има астму па то прећути па га то сјебе. Ту је наравно и како он пролази кад је популаран, дружи се са богатим фудбалерима итд. У филму се појављује и Брајан Џонсон као навијач из паба.

8. Нашао сам.

9. Ne ispalti se gledati. Ima da se iznerviraš, mnoooogo.

10. Ima jedan film... Ovako. Navataju nekog nacistu ovi iz Izraela i spiče za u malu keliju. E, a taj nacista nije bio nacista, nego je nešto pomago jevrejima, ali nema dokaze, pa ga je svejedno najebo. E tom nacisti u maloj keliji cimer je homer sekšual. I valjda obojicu čekaju vešala, kada ih pošteno osude. I sad nisam siguran kako ovaj pederčić zaduži ovoga nacistu, koji se inače ježi pedera. Ali do kraja filma ovaj pederko stalno moli ovog nacistu da mu prodžara rč. I kažem zaduži ga nešto. Ne mogu da se setim. Možda zato što ,u je previo društvo. I kako svi ti zapadni filmovi imaju hepiend, na kraju u mraku te iste te kelije, ovaj pederko diže noge sebi zavrat i stenja, a ovaj naci tobdžija. I nema šanse da se setim bilo kog drugog detalja o filmu.
    E da. Možda je to film o nacisti pederu koji je cimer sa arapskim teroristom. I onda kada spreme nacistu za vešala, on smori ovog arapskog teroristu da ga pocepa obrezanim u rč.

Dok ne nađem ovaj film, evo par komada koji su ispali googlanjem, a obećavaju:
    http://www.imdb.com/title/tt0118698/
    http://www.imdb.com/title/tt1010278/

11. Jok! Nabasao sam na taj. To su dva jevreja, sto se trse u rovu. Vojni film o ljubavi.

12. brate, to je Poljubac žene pauka, nema veze sa nacistima nego sa kubanskom gerilom...
    http://www.imdb.com/title/tt0089424/?ref_=nv_sr_4

13. Uopste nije iskljuceno da je neko niskobudzetno sranje, ali bi bilo dobro ako neko zna :)

Znam da je u filmu neki lik belac, koji je političar, gradonačelnik, senator, šta li već, i sve vreme je istripovan da se ponaša ko crnac... repuje kad daje intervju i te neke munje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.