Crno-beli film. Jedina scena koje se sećam je kako klinki umire deda što povlači za sobom traumu zato što je roditelji primoravaju da se oprosti od njega tako što će ga poljubiti a ona to odbija.
Treba mi pomoć oko serije. Radi se o nekom dečaku koji ima neko čudovište za ljubimca ali ga krije. Posle skontaju da klinac krije pa se umeša i policija da hvata to čudovište, a to čudovište je poput gušera. Zatim ima još nekoliko likova, ono čega se sećam jeste momak i devojka na dnu mora u nekoj podmornici se zaglavili, a tu na dnu mora je leglo nekoh ogromnih riba-čudovišta. Serija se zove Stvor ili Stvorovi tako nešto. Tražio sam na imdb ali nema ništa. Jel zna neko možda?
Ради се о филму у којем лик гута неку дрогу од које постаје паметнији, неки ликови га јуре, али га на крају не ухвате, он постане толико паметан да на крају напише књигу, узме брдо пара, и плус не умре. Зна ли неко како се зове лмфи ?
Treba da skinem maloj sestricini, Film o nekim bebama koje setaju na gradilistu, verovatno beze od nekoga? Ima nesto i u starackom domu koliko sam skontao.
gledao sam ovo sa ortakom navaren negde 2009,10
onako cini se ko porodicna drama neka,klinka neka sto zivi na planini nekoj u francuskoj,tece onako kao fina dramica,kad ono odjednom keva te klinke upadne u vruce mleko i przi se u tome do smrti,uzasavajuc prizor,a klinka samo gleda onako smoreno,boli je kurac...
ta scena je bila bas onako rendom bomba
sto je najjace,mislim da je film i posle toga nastavio biti fina dramica lolo
nismo gledali ni pocetk ni do kraj
francuski film je,cini mi se i da onaj debeli nosati glumac glumi tu...
Crno-beli film. Jedina scena koje se sećam je kako klinki umire deda što povlači za sobom traumu zato što je roditelji primoravaju da se oprosti od njega tako što će ga poljubiti a ona to odbija.
To je to, hvala Brus Li :)
Treba mi pomoć oko serije. Radi se o nekom dečaku koji ima neko čudovište za ljubimca ali ga krije. Posle skontaju da klinac krije pa se umeša i policija da hvata to čudovište, a to čudovište je poput gušera. Zatim ima još nekoliko likova, ono čega se sećam jeste momak i devojka na dnu mora u nekoj podmornici se zaglavili, a tu na dnu mora je leglo nekoh ogromnih riba-čudovišta. Serija se zove Stvor ili Stvorovi tako nešto. Tražio sam na imdb ali nema ništa. Jel zna neko možda?
da nije ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Surface_%28TV_series%29
Jeste Bruce. Ne zna koliko sam ti zahvalan :)
Пазте сад ово.
У будућности је туристичка атракција да се враћаш роз време до великих катастрофа, падова авиота и те муње 09/11/01 и тако.
Е сад лик налази ваучер који је заборављен кад су се туристи враћали кроз време, и види да ће да падне неки авион или тако нешто.
гледао пре једно 5 година како је сниман филм. Ништа друго не знам
Možda ovaj.
http://www.imdb.com/title/tt0204686/
glumi ketrin bel...dobar je film sigurno!
Могуће, скинућу па ћу да видим.
Ради се о филму у којем лик гута неку дрогу од које постаје паметнији, неки ликови га јуре, али га на крају не ухвате, он постане толико паметан да на крају напише књигу, узме брдо пара, и плус не умре. Зна ли неко како се зове лмфи ?
Limitless
http://www.imdb.com/title/tt1219289/
E to. Fala.
Treba da skinem maloj sestricini, Film o nekim bebama koje setaju na gradilistu, verovatno beze od nekoga? Ima nesto i u starackom domu koliko sam skontao.
http://www.youtube.com/watch?v=FDBqs7GOY_w
Филм о неком набилдованом таксисти, хаос насилне сцене и те форе.
срање филм, тако сам чуо. Помоћ!
gledao sam ovo sa ortakom navaren negde 2009,10
onako cini se ko porodicna drama neka,klinka neka sto zivi na planini nekoj u francuskoj,tece onako kao fina dramica,kad ono odjednom keva te klinke upadne u vruce mleko i przi se u tome do smrti,uzasavajuc prizor,a klinka samo gleda onako smoreno,boli je kurac...
ta scena je bila bas onako rendom bomba
sto je najjace,mislim da je film i posle toga nastavio biti fina dramica lolo
nismo gledali ni pocetk ni do kraj
francuski film je,cini mi se i da onaj debeli nosati glumac glumi tu...
Mora da si sanjao. Ne mogu da zamislim takvu scenu...kolika je ta šerpa, lonac, bure, šta?
radila je u fabrici mleka i upala je u neko veliko sranje puno mleka...ne secam se dal je bilo bure ili nesto...
upala u spermu