U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da nije willow? Kul epska takodje
http://m.imdb.com/title/tt0096446/?ref_=m_nmfmd_act_83
Ja sam pomislio na Willow, divan filmčić, ali ne sećam se tog mača koji se vraća. A i pomenuo bi CZ valjda patujke.
ma Krull je sigurno...
Hm, mislim da nije ni taj. Fora je što se ne sećam puno toga, pomenuo sam neke ključne likove, verovatno ima i patuljaka i nekih još čuda.
Čini mi se da je bio i neki lik sa samostrelom, ali da me ubijete numem sad da se setim.
:(
Ček, je l' ima lik što baš ono prebrzo puca strele? Znači prebrzo, brže 5 puta od Legolasa?
ne sećam se toliko filma, ali to je jedini "mač" koji znam da se vraća korisniku, ladno si me naterao da skinem film i gledam večeras :)
Haha, pa dobro, i to je nešto pozitivno.
Krenuh sad da listam fantasy i tako te liste, valjda ću naći.
Eeeh, to je bilo nekoć. Kupanjac nedeljom, smederevac ugrejo do 30 stepeni, a na malom ei-nišu ide uveče film.
Ću da ga iskopam, ne zvao se ja Zero (a i ne zovem se tako).
Aj reci koji je ako provališ.
E jesam vas popalio. Hoću, naravno, ako nađem samo...
Ok, gotovo 100% posto sam siguran da je ovaj: Hawk, the slayer
http://mutantreviewers.files.wordpress.com/2012/06/hawk-the-slayer.jpg
Evo, nađoh i strelca:
http://www.horrorchannel.co.uk/pictures/programs/big/hawk_the_slayer.jpg
Nikad čuo. Obećava!!!
Ja se secam jednog filma gde postoji mac koji se vraca i juri zrtvu i znam da sam
Ga gledao na vhs bar desetak put al ne znam kako se zove ali u njemu nema strelaca vec je scena sa macem u nekoj kao areni velikoj ali zatvorenoj i cini mi se da je glavni negativac neki azijat.
tog strelca se sećam, ali se ne sećam filma, moraću i to da pogledam jebemti b produkciju i torente od tri sidera...
Haha, baš tako, ali nađoh neki torent (nije ni tb ni kikes, neki deseti, ne znam sad napamet) sa dobrim protokom, proveriću kad dođem kući da li je skinuo
Ček, jel to pričate o maču o kom kad je dalje od svog vlasnika pozeleni mu neki kristal na rukohvatu nekom zelenom svetlošću pa mu se instant vrati u ruke? Pa kako jebote smete da dozvolite sebi da ne znate kako se zove taj film, kad i vrapci znaju da je to... e jebiga, i ja ne znam kako se zove, a imo sam na vhs pre više od 20 dina hahah
i kad smo već od epske fantastike, jel to isti film u kome se provlače dečak i devojčica jašući nekog belog konja kroz ceo film?
ja se secam nekog filma,jos k'o klinja sam ga gledao.neki honkonski dzekicenovski film.liku se zamene tabani i sake.na nogama sake,na rukama tabani.nesto fora dok je spavao.
Jes, Manijače jedan, to je taj film sa kristalom. Imaš gore koji je, jer sam ga našo, ne znam kako, ali jesam, magijom valjda.
Za klince i konjinu ne znam.
Ladno Džek Palans u ulozi vilijana lol, ipak nije neko trećerazredno govno
sad gledam gore postove, nikad cuo.
a mislio sam da sam odgledao sve SF/fanatsy treshove osamdesetih
Skinuo sam i pustio večeras, ima jedan prevod na titlovi i pasuje, reko klinari će možda da se prime, oni jok, slabo.
Posle novih nabudženih filmova, igrica i koječega, slabo leže ove matore trešerice :)
Мислим да је на италијанском филм. Радња се дешава негде у Америци (типа Њујорк) и неки лик који је изгубио памћење помаже неким мафијашима. Између осталог треба да уђу у неки хотел у собу од неког лика, то им је као последњи задатак. Њих тројица су као главни ликови а овај један много личи (ако није он) на Роберта Бенигнија.