Zna li neko koji je ovo film?

1. Gledao sam prije par godina jedan makedonski film. Radnja se dešava dijelom u Danskoj, koliko se sjećam. Taj tip zapali u inostranstvo da ubije nekoga iz krvne osvete. Uporedno se prikazuje sadašnje vrijeme i vrijeme turske vladavine, kada se nekakav Makedonac pobratimio sa Turčinom nakon što mu je spasio život. E koliko se sjećam ovaj dečko je potomak nekog od njih.
    Ako neko zna koji je film, bio bih mu zahvalan na informaciji :)

2. bio je u subotu veče na nekom programu, kao u prostoriju ulaze da rade test neki ljudi, svi su različiti, 4 muškarca 4 devojke, dobijaju neka pravila među kojima je "ne smete uništiti svoj papir" pa neka likuša na početku testa počela da piše odgovor na papiru pa je zato bila izbačena, pa oni timski rade da shvate koja je fora i da otkriju pitanje, "pobednik" dobija posao u toj nekoj farmaceutskoj kompaniji ?

3. Dva murjaka jedan brko drugi nije crnci? zna li ko?

4. Neki vrlo zajeban psihodelični film. Jedino što pouzdano znam je da sam mnogo cvikao od njega.
    Elem: domaći je, mislim crno-beli, radnja je delom na nekoj peščanoj plaži, da li je Dunav, šta li, neka reka je tu. I klinari, mislim da su dečak i devojčica. I onda nešto tripuju. Kao neki lik, pa se on pretvara u nekog bika, neke ludosti. Strašno mi bilo daboksačuva.

5. Džejson Statam mu dodje neki inspektor, detektiv šta li.
    Neki likovi uhvate ćerku (ili sina) nekog bitnog čoveka, čini mi se da se borio protiv narko kartela.. I nekako nadju to dete, medjutim fora je što je dete zaraženo nekim virusom koji se prenosi vazduhom tj udisanjem i to prenese na ćaleta. Statam traži serum, a neki baja (glavni negativac )ubrizga u sebe sav taj serum. Ima vrh pičku plavušu zbog koje i tražim film :)

6. Fala..Jebote ovaj film nikad nisam odgledao.. Malo sam nešto prebacujući naletio na ovo.

7. Krstaši na konjima tutnje kroz rascvetale trešnje. Možda je i neka druga voćka u pitanju nisam siguran, letelo je na sve strane. Mnoooooooogo dobra muzička podloga i sve se odvija usporenim snimkom. Ima li neko predstavu iz kog je filma ova scena???

8. ne znam...
    odo na suljpa

9. da nije ovo http://www.imdb.com/title/tt0320661/ nisam gledao ali može biti prema recenziji

10. Krstaši na konjima tutnje kroz rascvetale trešnje. Možda je i neka druga voćka u pitanju nisam siguran, letelo je na sve strane. Mnoooooooogo dobra muzička podloga i sve se odvija usporenim snimkom. Ima li neko predstavu iz kog je filma ova scena???

http://www.imdb.com/title/tt0082348/?ref_=nv_sr_1 ovo je, ta scena sa procvalim trešnjama je pred kraj filma kada vitezovi idu u odlučujući boj protiv Morgane i njenog zlog sina. Muzika je "Carmina Burana" Karl Orfa.

11. ima film gde se ljube i maze rukama

12. Ladno Ekskalibur iz 1981. godine. Bravo matori!!!

13. Gledao sam prije par godina jedan makedonski film. Radnja se dešava dijelom u Danskoj, koliko se sjećam. Taj tip zapali u inostranstvo da ubije nekoga iz krvne osvete. Uporedno se prikazuje sadašnje vrijeme i vrijeme turske vladavine, kada se nekakav Makedonac pobratimio sa Turčinom nakon što mu je spasio život. E koliko se sjećam ovaj dečko je potomak nekog od njih.
    Ako neko zna koji je film, bio bih mu zahvalan na informaciji :)

Milce Mancevski "Pre kise"? Serbedzija igra.

"Stani ce pukam!"
    "Pukaj bratko..."

14. Uh, što ne volim taj film...dva puta sam počinjala da ga gledam i oba puta mi je na pola filma u razmaku od po godinu dana javljeno za smrtne slučajeve u najužoj porodici..treći put sam ga gledala da pokušam da prekinem niz i bilo mi je muka...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.