Čokolada

1. Naziv sve govori. Da li je jedete? Koji ukus preferirate? Obična, lešnik, jagoda, keks, jogurt? Više volite crnu ili belu?

http://www.toxel.com/wp-content/uploads/2009/03/chocolate14.jpg

2. Ja je ne volim... Slabo, ali se desi da ponekad mogu onu od 200 grama sam da pojedem, ali to je 2 puta godišnje možda...
    Inače volim onu za kuvanje, mada ono nije ni čokolada

3. Volim sve ukuse, dok nema suvog grozdja, najvise volim one sa jagodom, keksom i onim kurcima-palcima novim, ono zelene, pa one sa nekim narandzastim, ne znam kako se tacno zovu.

4. Најлепше жеље КЕКС.

Милка ЈОГУРТ.

5. Ретко једем слаткише. Али када једем, то је обично чоколада, и то обично нека класична милкица. Без оних воћних додатака, бљак...

6. Kako se zove ona čokolada, socijalna, nešto kao Amerika, crven joj je omot a ima i plavo bele šare?
    Čist šećer?

7. Американа Цуле. Фуј. Некако сам развио одбојност према њој још у детињству.

8. Све неке хас хас теме :) Киндер ал' скупа, мааајкууу јој!

9. Galeb, Najljepše želje s keks i Milka s jogurt i jagode.

10. Ја умирем за белом.

11. Американа Цуле. Фуј. Некако сам развио одбојност према њој још у детињству.

Ma kad su dobre čokolade bile jeftine.
    Sećam se da sam je kupovao kad baš nisam imao kinte, a jelo mi se nešto slatko.

12. Najviše volim crnu i mlečnu čokoladu bez išta, klot. Mrzim kada čujem u reklami "Od sada, sa još više riže", ako mi se bude jela riža, napraviću sutlijaš. A da, ne podnosim i milku lufle, od 100 grama čokolade, 30 grama su mehurići vazduha! Prevara :)))

13. Е, да. Не подносим оне чоколаде са комадићима грожђа или кекса. Нервирају ме. И немају сврху.

14. 30 grama su mehurići vazduha!

Znaš li ti kolika bi čokolada morala da bude da ima 30 grama vazduha? :)

15. Кад смо код тога, ја много волим оне од 50 грама. Мислим да су Краш. Та малена напросто никога не оставља равнодушним.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.