Ко последњи победник (106)

1. dobri dan...

jbt ova druga slika je toliko sitna da ne mogu čitati bez žestokog naprezanja...

2. иди цопи имаге урл, иди на ту страницу и тамо ћеш имати зум. лололо

3. џанк из бек !

4. Ево га Џанки директно из неонаталног!

5. рефрен је мајка!

6. УУууууууууууууу

7. Џанки торима, ФТВВ!

8. Dankane pošto nisam dug period u Obrenovcu imam jedno pitanje za tebe ovako lokalno:
    Ko je Moma Palež? xD

9. ЏАНКИ објашњава !

10. Ko je Moma Palež? xD

То је Мома Јоксимовић, Бањалучанин који живи у Обреновцу од рата.Имам две његове књиге, дао он мом ортаку, знају се. Познат је по изјавама "Мађарски ћопави педер, ненад Чанак", "Курва јаловица Биљана Плавшић" или "Тракториста и земљорадник Миле Додик". Дакле, тежак српски шовиниста, мислим да је гори лик и од Образоваца, а графити по граду су упућени његовом сину Јокси, који лежи на мардељу већ скоро две године откако су Пегица и он киднаповали неко циганче, и како их оптужују, хтели да га продају у Италију. Зато је цео град ишаран сад већ чувеним " Мома Палеж(старо име Обреновца) крадљивац ромске деце".

11. "Мађарски ћопави педер, ненад Чанак", "Курва јаловица Биљана Плавшић"

У јеботе ..... хаха .... човек има проблема ..

12. Хаха, Лаки ево сад узех књиге, да се подсетим, има он добрих цитата :)

13. АХАХАХХАХААХХААХ

14. " Мома Палеж(старо име Обреновца) крадљивац ромске деце".

E zato i pitam nisam imao koga drugog...
    Ajde ako si raspoložen da mi objasniš i kvlt Jece Pantić :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.