Prijava

"Прича најпознатији балијски пичкомеханичар др. Асим Курјак да и транзистор може да роди дете. Све су жене способне да досегну свети циљ-материнство. Да имају дјецу, да наставе људску потребу и репродукцију. Све су жене способне да буду жене. Само једној то никада за руком пошло није. Само је једна заувијек у народу остала јаловица. Ријеч је наравно, о излапјелој Баби Биљани некадашњој "гвозденој Српкињи....... Излапјела бабускера која је посљедњу менструацију имала прије 30 година.... Јефтина балијска курвица из исламског сарајева"

ЛУУУУУУУУУДДДДДД

ахахахахахах

ЛОЛе, та јеца је 88. годиште, па је не знам лично. Неко од Хантерса је прозива, али не знам баш зашто, прича се да је неко провалио летос на базенима да има палчекању, па се сви смејали, и онда неко то овековечио графитима по граду....

Е, оћете још неки Момин цитат?

Njegovi naslovi me podsećaju na Šešeljevu "Afera Hrtkovci i ustaška kurva Nataša Kandić" i slične :))

Udri Momu kol'ko oćeš lolololo

"И Харис Џиновић, турчин око кога трче мушке фуфице из свијета естраде у Београду(јер је хомосексуалац)је купио стан у Косовској улици. Хари Варешановић блок ниже, а испод џамије Халид "Муслимановић" иначе родом из Приједора, се увелико усељава у једну уличицу код Зеленог Венца.... Далипагић је наравно Турчин из Мостара, баш као и некадашњи голман Златан Арнаутовић.. Успут, Златан се након брака са Шокицом из Ријеке и након што се за рукице водао са пијаном курвицом Цецом Китић, оженио правом Српкињом, јединицом познатог пекара из Обреновца!"

Штта што је тираж једва 3000 примерака.... Књига је фантастична. Тј. обе. Наравно за зајебанцију. Ако успете да их нађете, наслови су "Аритмије Српства"(прејака) и "Бањалучанин"(досадна углавнм)

Dankane vidi što sam još davnih dana definisao naš autobus nego nisam pomenuo legendu Mišu... :))

Плусирао сам то још одавно. И боље што ниси смрдљивог стора поменуо, јебо му ја матер неопрану.

Pored mene seo jednom i ja gledam dal' sad da ustanem glupo mi u Umci da izlazim u pičku materinu... I on krene da se dere "VOLIIIM TE PARTIZAANEEE, e mala što ti dobra sisa HAHAHAH" ja gledam krstim se i ustanem kao mahnem nekom pozadi i odem do njega xD

ljolj, pozdrav svima :)

što je mrtva tema???

Živa tema mrtva nije.

ajd nek je bar neko došao

đe si natant, šta se radi?

Točak je nastao tako što je Čak Noris kotrljao neki kolut koji je našao i svi mu vikali "TO ČAK, TO ČAK!!!!"

Evo pijuckam sokić i dosaaaaaaađujem seeee

e ljudi pogodio sam X košarku...

koji sam srećnik lolololololololo

Jeiii, kao je interesantno...