Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
jeste Smare najljepši si. Mada ja sam najlepši i ja juče izbacih tri komada. :) tako da smare mršći na čitanje. Lolololo
Vidio sam ih već :p
nisi ovu poslednju. Lololo
Реме који си ваћко, јебали те плусови лололол
ljoljoljo hahahaha, ma jebeš plusove be, nego kud svi tu i mali mujo. Reko da se izreklamiram malo kad su svi već počeli da linkuju definicije. A nisam pri skajpu da se tamo reklamiram. Smare zna o čemu pričam. :)
a i fejz je vaćko... :)
opet reklamira ovu definiciju...
Ljudi, glupi su vam predlozi. Shvatite.
TAko je :)
pa nego. :)
Smorili ste! Evo kifla
http://www.pekarasunce.com/images/Peciva/Kifla.jpg
Moju trenutno poslednju definiciju je videlo mozda 10-oro ljudi .
Ajde i ja konja za reklamu imam .
I da umočiš http://www.mlekara.rs/images/20100716/22g-3d.jpg
Ne sviđa mi se ovo. Neka bude kao što je i do sad. Ko ima sreće pa mu se zakači pozitivan koment na defku od Frenkija ili Straje ili nekog drugog autora koji privlači pažnju (naždakBaba i sl.), defka će da bude viđenija, pa samim tim i ocenjenija.
Dube, od sad radimo u duetu s ovim utješnim nagradama.
Može jedna dnevno.
Ha buxno, evo podržao me je viđeni Melkijades! :) Šalim se, ali evo, i sam si rekao: treba ti sreće da tvoje defka bude viđenija.
Па не баш једна дневно, али бих смањио. Да не буде пет, него две-три.
+
Против бре
Ha buxno, evo podržao me je viđeni Melkijades! :) Šalim se, ali evo, i sam si rekao: treba ti sreće da tvoje defka bude viđenija.
lopta je okrugla, kocka je četvrtasta...jebemliga, svejedno. Samo ako mi na pamet padnu 3-4 kvalitetnije fore da pretočim u defku, treba da sačekam 3-4 dana da ih postavim...to je ono što jebe...brzo zaboravljam:))