Prijava

jeste Smare najljepši si. Mada ja sam najlepši i ja juče izbacih tri komada. :) tako da smare mršći na čitanje. Lolololo

Реме који си ваћко, јебали те плусови лололол

ljoljoljo hahahaha, ma jebeš plusove be, nego kud svi tu i mali mujo. Reko da se izreklamiram malo kad su svi već počeli da linkuju definicije. A nisam pri skajpu da se tamo reklamiram. Smare zna o čemu pričam. :)

a i fejz je vaćko... :)
opet reklamira ovu definiciju...

Ljudi, glupi su vam predlozi. Shvatite.

A nisam pri skajpu da se tamo reklamiram. Smare zna o čemu pričam. :)

TAko je :)

Moju trenutno poslednju definiciju je videlo mozda 10-oro ljudi .
Ajde i ja konja za reklamu imam .

Ne sviđa mi se ovo. Neka bude kao što je i do sad. Ko ima sreće pa mu se zakači pozitivan koment na defku od Frenkija ili Straje ili nekog drugog autora koji privlači pažnju (naždakBaba i sl.), defka će da bude viđenija, pa samim tim i ocenjenija.

Dube, od sad radimo u duetu s ovim utješnim nagradama.

Ha buxno, evo podržao me je viđeni Melkijades! :) Šalim se, ali evo, i sam si rekao: treba ti sreće da tvoje defka bude viđenija.

Па не баш једна дневно, али бих смањио. Да не буде пет, него две-три.

Против бре

Ox
Ha buxno, evo podržao me je viđeni Melkijades! :) Šalim se, ali evo, i sam si rekao: treba ti sreće da tvoje defka bude viđenija.

lopta je okrugla, kocka je četvrtasta...jebemliga, svejedno. Samo ako mi na pamet padnu 3-4 kvalitetnije fore da pretočim u defku, treba da sačekam 3-4 dana da ih postavim...to je ono što jebe...brzo zaboravljam:))