Prijava

Kaizen je po meni u pravu, čitajte i komentarišite definicije, zabavljajte se, jebeš skor. Pa i sam Gambi je skoro na nekoj temi postovo da ga ne zanima skor, da su ocjene tek onako ubačene, da to nije bitno i šta ja znam... I sad otvara ovakvu temu. Ironija?

Шалабе колико ти умеш да омашиш тему то је страшно...

Jednostavno ne možeš da očekuješ da će neko da kupi baner na sajtu ako čim ga otvori na njemu stoji kurac u listi odabranog sadržaja.

Фејзбукманијак

Шалабе колико ти умеш да омашиш тему то је страшно...

+1

Што сам било шта и написао сад се питам... Вероватно што нисам спаво. Нема везе, али знам бар једну која је нецензурисана на насловној. Можда јер је модераторова? Била је ту пре 2 дана, мрзи ме да проверавам сад. И боли ме лауфер за то.

kaizen

Jednostavno ne možeš da očekuješ da će neko da kupi baner na sajtu ako čim ga otvori na njemu stoji kurac u listi odabranog sadržaja.

Па тако реци одма. Да се разуме.

Ен Дотер јуче сам то рекао Данкану, исто то.. што си ти сад рекао овде...

kaizen

Jednostavno ne možeš da očekuješ da će neko da kupi baner na sajtu ako čim ga otvori na njemu stoji kurac u listi odabranog sadržaja.

Ок, тако сам и скапирао чим си се огласио малопре. Нема везе. То је поштено, и то је твоје апсолутно право(вероватно бих и сам тако нешто урадио). Али што Дотер рече "Зар помињање тих термина у дефиницијама није довело до популарности сајта?". Видећемо само колико ће ово утицати на даљу популарност сајта, лично бих волео да се она утростручи, али ја први да гледам ово са стране некад и сад, не бих више свраћао да читам(да нисам аутор, само посетилац), јер је тинејџ и пензионерски хумор одавно аут.

Ок пошто ништа од овога. Време је за спем пре лоцка, зар не?
ЈА ЛАУФЕРИШЕМ! ЛОЛО

Sad bih baš volio da se povadi sav definisan sleng u poseban odjeljak i da se vidi na čemu smo - ima li vulgarnosti ili ne.

A ono - RETROGARDNE VIZIJE STENOTIČKIH FLUKTULACIJA definicije.... Pih.

Почео сам са курац-пичка дефкама. Онда сам шатро прешо на неке фине теме и зајебано изражавање, али то не пије воду, јер сем лектире, нисам прочитао ни три књиге које немају везе са историјом или археологијом. Тако да они просери могу да се свиђају људима који су као и ја остали на нивоу "Беле гриве", бришем то њесра масовно, срамота ме кад видим да сам триповао неке муње, а нисам ни читанку темељно прешао. Драже су ми ти пичка-курац дефке, јер се тако иначе и изражавам, на тај начин остављам неки свој печат ономе што сам овде постовао.

Псовке и гадарија су саставни део свакодневног живота у којем настаје сленг. Сад баш треба да постујемо само дефке нафиловане спермом, па нек блеје на насловној само дефке од негде далеко у земљи снова.

Šteta za naš nebeski narod koji ima najbogatiji rečnik psovki...i slenga.

Шалабе колико ти умеш да омашиш тему то је страшно...

Šta sam omašio, tražite kurac i pičku na naslovnoj, nije mi jasno zbog čega?! Neće kurac i pička pobjeći. Ili pišete definicije zbogradi naslovne ili zbogradi dobre zajebancije? Odaberite. Meni je svejedno hoće li moja definicija biti na naslovnoj ili neće.

Сјебан је линк, јер је дефка стара, а тада је било ликновање на други начин, тако да претрагу користите:
http://vukajlija.com/tabu/27502
А може да се обрише глат. Овом дефком сам се поносио све време. Сад је за рециглажу... ма бре за потпалу крематоријума.

kaizen ne jebe! lololo

Ћеро, онда Енергија и ја да пријавимо 70% дефки. Нека нека стоји, тако је некад било. А било је дојајно. А и сами смо у неку руку криви. Сви би да јашемо сајт,а Ктитора није уплатило 30 људи од 40 000 чланова... Логично је да онда мора и хумор и насловна мало да се прокурва.

Одговор Шалабу.... Фора је у томе што многи аутори имају врхунске дефиниције са псовкама а оне не могу тамо јер су јелте вулгарне! Ево рецимо ове сам се сад сетио, одмах се ње сетим кад се о овоме прича, па ти процени јел дефка усрана и да ли не би требало да је прочита много више људи од ових који су већ-... Е ај да те видим сад
http://vukajlija.com/da-pamet-na-picku-ulazi-ta-bi-bila-genije

Ne vredi. Dokle god na ovom svetu ovaj zakon bude jači od ljudske slobode i kreativnosti, imaćemo situacije da nam se "prodao" omiljeni bend, sajt, riba našla buržuja i slično. Ja sam prestao da se nerviram da ne bih pošašavio.

http://www.pavlovic-banka.com/slike/graf2.jpg

cekaj, bre! kako porno sajtovi funkionisu onda? kaizene stavi one banere za povecanje penisa i eto ti zarade.