Prijava

Фејзбукманијак

Одговор Шалабу.... Фора је у томе што многи аутори имају врхунске дефиниције са псовкама а оне не могу тамо јер су јелте вулгарне! Ево рецимо ове сам се сад сетио, одмах се ње сетим кад се о овоме прича, па ти процени јел дефка усрана и да ли не би требало да је прочита много више људи од ових који су већ-... Е ај да те видим сад
http://vukajlija.com/da-pamet-na-picku-ulazi-ta-bi-bila-genije

A zašto moraju tamo Fejzbuče? Ja sam evo ovu davno pročit'o i ocijenio, odlična.
Da se razumijemo, ukidanjem definicije dana sjeban je takmičarski duh, definicije se manje čitaju, lošijeg su kvaliteta, to je činjenica. Glas protiv definicije dana su digli oni kojima se nije sviđala činjenica da autori "bez smisla za pravi humor" izglasaju definiciju dana, a njihove "genijalne" definicije ostaju u zapećku. Dobili su odabrane, fini su sa moderatorima i oni im ubacuju definicije tamo. "Genijalne" definicije su isplivale i sad ih plusuju oni što posjećuju samo naslovnu, a to su oni "bez smisla za pravi humor". Ali oni su odjednom dobili smisao za humor, jer daju pluseve na "genijalnost".
Sad je nastao problem jer imaju puno kuracpička definicija, pa se boje da tu "genijalnost" ne pročitaju ovi "naglo progledali". Sve u svemu, ovo se pretvorilo u pušenje kurca za plus.
I ti sam si negdje postov'o da ćeš davati minus na svaku odabranu definiciju, baš zbog svega ovog. I što je sad bitno 'oće li biti kurca i pičke na naslovnici? Meni nije, uvijek mogu pronaći i pročitati dobru definiciju, je li ona na naslovnoj ili nije, nebitno je potpuno.

Dobili su odabrane, fini su sa moderatorima i oni im ubacuju definicije tamo.

Нема везе са мозгом. Можда има 1% изузетака, а и то је много. Постоје одређени шаблони у њиховим главама и на основу тога бирају. Ти шаблони се називају укус.

I što je sad bitno 'oće li biti kurca i pičke na naslovnici? Meni nije, uvijek mogu pronaći i pročitati dobru definiciju, je li ona na naslovnoj ili nije, nebitno je potpuno.

Upravo tako. Niko psovke nije ukinuo, već je naslovnu stranu cenzurisao od istih. Šta je bitno koliko ima pluseva uopšte?

Ako niste primetili, osim genijalnih (zaista mislim odličnih i vrednih pažnje) definicija, postoji masa onih koji koriste psovke da daju neku notu posebnosti, humora, ne znam ni ja čega, a da kvalitet zapravo i ne postoji. Istina, koristimo vulgarizme svi, ali to ne znači da nismo u stanju da napišemo nešto dobro i bez njihove upotrebe, što će naći svoje mesto na naslovnoj.

Ти шаблони се називају укус.

To se zove NJIHOV ukus, a oni nekog gotive, a nekog ne i to postaje presudno za naslovnicu. Pošteno u pičku materinu.

ala vi mnogo serete...

LOCK više

Ok, lock. Naslovna se menja. Radim na realizaciji tako da nema potrebe da se više diskutuje o ovoj koja broji zadnje dane.